Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Δήμος Αμφίπολης : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Πρώτης

 




Την αντίδραση και απόγνωσή τους μετέφεραν σήμερα κάτοικοι της Πρώτης Σερρών και της ευρύτερης περιοχής,  οι οποίοι συμμετείχαν σήμερα (21.7) στις 10 το πρωί, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ζητώντας να ανασταλεί η απόφαση της Διοίκησης των  ΕΛΤΑ για το  κλείσιμο του Ταχυδρομικού Γραφείου Πρώτης.

Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της Κοινότητας Πρώτης Νίκος Μπακάλης,  είπε πως οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίζουν τον αγώνα τους προκειμένου να αρθεί η εν λόγω απόφαση, μάλιστα προτίθενται να μη πάνε στις κάλπες να ψηφίσουν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και παράλληλα  ο ίδιος πρότεινε την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας και επίσης πρότεινε να παραιτηθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι από την Πρώτη και οι τοπικοί.

Κάτοικοι Πρώτης: “Να μην κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ”
Κάτοικοι Πρώτης: “Να μην κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ”

Χθες το μεσημέρι συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίπολης όπου αποφασίσθηκε η έκδοση ψηφίσματος ζητώντας και εξηγώντας τους λόγους που δεν πρέπει να κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Πρώτη και παράλληλα αποφάσισαν να ζητήσουν άμεσα ένα ραντεβού με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη.

Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου που αναμένεται να κλείσει το υποκατάστημα,  θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίπολης στην Πρώτη Σερρών.  

Προ ημερών συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο Πρώτης ύστερα την απόφαση, και αποφάσισε να αποσταλούν επιστολές διαμαρτυρίας στους Βουλευτές Ν.  Σερρών, στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, στο  Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, στον  Δήμαρχο Αμφίπολης και στο  Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αμφίπολης.

https://www.ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.