Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Πληθαινουν οι γυναίκες ατην Συμμαχια

 




 
Τις υποψηφιότητες της κ Αννίτας Μηλίγκα και της κ Αναστασίας Τερμεντζη .Ανακοίνωσε η παράταξη της Συμμαχίας Σερραίων .
Διαβάστε το καλωσόρισμα του επικεφαλης της παράταξης κ Χρυσάφη στις δύο κυρίες  
 
 
 
Καλωσορίζω στη δημοτική μας παράταξη την Αννίτα Μηλίγκα, η οποία θα είναι υποψήφια σύμβουλος με τη «Συμμαχία Σερραίων» στην Τοπική Κοινότητα Σερρών!
Η Anita Miliga είναι μητέρα ενός παιδιού και τα τελευταία 13 χρόνια εργάζεται στο 2ο Γυμνάσιο της πόλης των Σερρών ως Καθηγήτρια Εικαστικών.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών και πιο συγκεκριμένα του Τμήματος «Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών» του ΑΠΘ και κάτοχος του Ενιαίου και Αδιάσπαστου Τίτλου Σπουδών (Integrated Master) ενώ παράλληλα φοιτά στο Τμήμα «Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής & Διακόσμησης» του ΔΙΠΑΕ Σερρών.
Η Αννίτα Μηλίγκα είναι κόρη της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, Κυριακής Μηλίγκα και με την υποψηφιότητά της θέλει να συμμετάσχει ενεργά και δυναμικά στη μεταμόρφωση του Δήμου Σερρών.
Αννίτα καλώς ήρθες και καλή επιτυχία !
------------------------------------------------------------------------- 
 
Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας και χαιρετίζουμε την απόφασή της να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό μας μία νέα μητέρα, επιστήμονα και καταξιωμένη δικηγόρο!
Η Anastasia Termentzi θα είναι υποψήφια σύμβουλος με τη «Συμμαχία Σερραίων» στην Τοπική Κοινότητα Σερρών και είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην προσπάθειά μας να πάμε ακόμη πιο ψηλά, και ακόμη πιο μπροστά το Δήμο Σερρών!
Η Αναστασία είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και διατηρεί από το έτος 2009 δικηγορικό γραφείο στην πόλη των Σερρών. Υπήρξε επί σειρά ετών Αναπληρώτρια Δικαστική Αντιπρόσωπος στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ενώ από το έτος 2012 συνεργάζεται με ΝΠΔΔ, όπως το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αλλά και με ΝΠΙΔ του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα.
Είναι μητέρα ενός παιδιού, απόφοιτος και υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Νομικής του ΑΠΘ, με Μεταπτυχιακές σπουδές στην κατεύθυνση «Δημοσίου Δικαίου & Πολιτικής Επιστήμης» του Τμήματος Νομικής του ΔΠΘ!
Η επιστημονική της κατάρτιση, το ήθος της και η επαγγελματική της διαδρομή εγγυώνται τη συνεισφορά της στα δημοτικά πράγματα του τόπου μας.
Αναστασία καλώς ήρθες και καλή επιτυχία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.