Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Βασίλης Τερζης - Από την πόλη , Λείπει το όραμα ,η αύρα και η ενέργεια ( βιντεο )

 




Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση ενώπιον των σερραϊκών ΜΜΕ έκανε ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης “Ώρα Ευθύνης – Νέα Αρχή”, έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σερραίων Βασίλης Τερζής. 

Ο κ.Τερζής αναφέρθηκε στην αυτοδιοικητική του πορεία και στους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει τον εαυτό του ως επικεφαλής παράταξης στις εκλογές του Οκτώβρη.

 

Παρέθεσε τις βασικές προτεραιότητες και το όραμα του ίδιου και της παράταξης που ηγείται, για τον Δήμο Σερρών και κάλεσε τους Σερραίους σε συμπόρευση.


Άσκησε κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή για τον τρόπο που άσκησε διοίκηση στον Δήμο, εξυπηρετώντας συμφέροντα και τόνισε πως τόσο η παράταξη “Ώρα ευθύνης – Νέα Αρχή” όσο και ο ίδιος προσωπικά δεν θα συνεργαστούν με κάποια πολιτική παράταξη. 

Η τοποθέτηση του κ.Τερζή:

 


 

Ερωτώμενος για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους είπε πως ο βασικός κορμός υπάρχει και παραμένει ίδιος σε μεγάλο ποσοστό, από την περίοδο που επικεφαλής ήταν ο Γιώργος Τσιμερίκας. Αυτός ο κορμός μεγαλώνει και εμπλουτίζεται με ανθρώπους κάθε ηλικίας από διαφορετικό κοινωνικό, επαγγελματικό και πολιτικό μετερίζι.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ. Τερζής συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον κοινό αγώνα της αυτοδιοικητικής ομάδας, στην οποία τέθηκε επικεφαλής, λέγοντας χαρακτηριστικά: “…το ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος, αυτό θα είναι η νίκη!” 

Οι απαντήσεις του κ.Τερζή στα ερωτήματα των δημοσιογράφων:


 https://www.serrespost.gr/

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.