Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Συνέχεια στην κόντρα για την αποζημίωση του προέδρου

 


 

 Συνέχεια στην κόντρα για το αν λάμβανε ή οχι αποζημίωση ο πρόεδρος του νομικού προσώπου του δήμου Ηράκλειας κ Δημήτρης Χαβαλες από την σελίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ .

Η οποία απάντα στα όσα υποστήριξε ο κ Χαβαλες δειτε εδω

Απάντηση των Νέων του Δήμου Ηράκλειας
Ο κ.Χαβαλες για άλλη μια φορά πετά την μπάλα στην εξέδρα, μια προσφιλή τακτική του που έχουμε συναντήσει πάμπολλες φορές στην αυτοδιοικητική του καριέρα. ( Να του θυμίσω το θέμα των συμβάσεων της αποκομιδής των απορριμμάτων και τις αντιφατικές του τοποθετήσεις ).Αντί να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από τους δημότες και τους συναδέλφους του στο δημοτικό συμβούλιο που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ λάμβανε επί 4 μήνες το επίδομα ενώ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ. Τολμά να κατηγορήσει εμάς και το δημοσίευμα μας .Μάλλον ξέχνα τεχνηέντως ότι αυτός ασκεί διοίκηση και αυτός οφείλει να λογοδοτεί και να απαντά στα ερωτήματα και στο έλεγχο είτε της αντιπολίτευσης,είτε των δημοτών ,είτε των δημοσιογράφων .
✓ Διάψευση κ. Χαβαλέ θα υπήρχε αν κατά την άσκηση διοίκησης σας δεν είχατε λάβει παρανόμως κανένα επίδομα ,όπως εσείς παραδέχεστε πως κάνατε για διάστημα 4 μηνών.
✓Άλλωστε αν όταν νόμιμα γιατί χρειάζεται να επιστρέψετε όσα χρήματα λάβατε για τους 4 αυτούς μήνες ,μήπως και για αυτήν σας την πράξη φταίμε εμείς ;;!!!
Υ .Γ Αν και δεν μας στείλατε την επιστολή - απάντηση ,εμείς για λόγους δεοντολογίας θα την δημοσιεύσουμε .
Υ.Γ 2 Καλό θα είναι μαζί με την επιστολή να δώσετε στην δημοσιότητα και τις αποφάσεις τις οποίες επικαλείστε,όπως και τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου ( σας προκαλούμε να το κάνετε ώστε να μάθουν όλοι τον διάλογο σας με την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ.Γεωργιάδη για το συγκεκριμένο θέμα.)
Υ.Γ Όσον αφορά την έμμεση απειλή σας περί νομικού δικαιώματος και προσφυγή στην δικαιοσύνη σας προκαλούμε να το κάνετε, θα είχε ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη υπόθεση.
✓ Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.