Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Απωλέσατε τη δεδηλωμένη

 



 

 Στον απόηχο της ανεξαρτητοποίησης της κ Σταλακτης Ηλιόπουλου και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κ Δρίγκα με την νέα δημοτική παράταξη ΕΝΤΟΣ της κ Βαρβάρας Μητλιάγκα . Πλέον η παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη αριθμεί μόλις πέντε μέλη και 6ος ο κ Φωτιάδης. Οι κκ Χρυσανθίδης, Ηλιοπουλου και Μπουρβάνης έχουν ανεξαρτητοποιηθεί και προσχωρήσει στην Συμμαχία Σερραιων , ο κ Τερζής αποχώρησε και είναι υποψήφιος δήμαρχος. Η κ Μητλιάγκα επι της ουσίας έχει αποχωρίσει δημιουργώντας νέα παράταξη .Στην οποία έχουν προσχωρήσει οι κκ Γάτσιος και Δρίγκα απλώς και οι τρεις ( ειδικά οι κκ Γάτσιος και Δρίγκα ) σεβόμενοι την φιλία τους με τον κ Φωτιάδη δεν έχουν ανεξαρτητοποιηθεί . Μαζί με τον κ Φωτιάδη έχουν απομείνει οι κκ Καριπιδης, Φωτιάδης Γιώργος, η Ιλανιδου ( που φήμες τις φέρνουν να γίνεται σύμμαχος ) η κ Καρασουλτάνη ( που βρίσκεται μεταξυ Συμμάχων και της παράταξης ΕΝΤΟΣ ) και ο κ Μιχτσογλου που είτε θα αποσυρθεί ειτε θα στηρίξει την κ Μητλιάγκα .

Στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Σερραίων ο Ηλίας Γκότσης θα έμενε μόνος αν  οι κκ Παπαβασιλειου και Γαλάνης δημοσιοποιούσαν απο τώρα τις προθέσεις τους .Ο κ Δούκας είναι με την κ Μητλιάγκα και ο κ Χράπας έγινε σύμμαχος. Επομένως τι ακριβώς εκπροσωπούν πλέον οι κκ Φωτιάδης και Γκότσης . Απο την στιγμη που ο κ Φωτιάδης έχει δηλώσει εδώ και  10 μήνες οτι αποσύρεται και ο κ Γκότσης έχει δηλώσει οτι η παράταξη που ηγείται έχει διαλύσει .

Με δεδομένο οτι το δημοτικό συμβούλιο έχει κλείσει σχεδόν τον κύκλο του ( μια συνεδρίαση την Δευτέρα και άντε ακομη μια μέχρι τις εκλογές ) .Μήπως θα πρέπει να εξετάσουν και το ενδεχόμενο της παραίτησης ????.

ΥΓ : Θα μπορούσε να υπάρξει ο αντιλογος οτι μένουν σεβόμενοι την ψήφο των δημοτών .Θα ίσχυε αν κάναν αντιπολίτευση .Γιατι δεν πιστεύουμε όσοι δημότες του επέλεξαν τους ψήφισαν για να στηρίζουν την παράταξη Χρυσάφη 

ΥΓ : Η θητεία του παρόντος δημοτικου συμβουλίου ολοκληρώνεται στις 31/12 /2023 . Λέτε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τότε ??

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.