Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Ολοκληρώθηκε και το 2ο Καλοκαιρινό Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα της Κοινωφελούς επιχείρησης.

 



 
Με μεγάλη Επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 2ο Καλοκαιρινό 7ήμερο δωρεάν Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα της Κοινωφελούς επιχείρησης.
Ως Δήμαρχος του Δημου Εμμ. Παππά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, την Διοίκηση και τους Εργαζόμενους της Κοινωφελούς Επιχείρησης για την άοκνη προσπάθεια και την άρτια οργάνωση της κατασκηνωτικής περιόδου.
Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στα παιδιά που πήραν μέρος σε αυτήν την δράση,αλλά πάνω απ όλους στους Γονείς οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν τα « αγγελούδια» τους για όλες αυτές τις μέρες.
Θέλω να δεσμευτώ προσωπικά ότι αυτός ο Εξαίρετος θεσμός της Καλοκαιρινής Κατασκήνωσης ήρθε και θα μείνει στον Δήμο μας, γιατί τα οφέλη του ειναι πολλά και ανεκτίμητα, και έχουν να κάνουν κυρίως με την ομαλή ψυχοσωματική ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση των παιδιών μας.
Εύχομαι σε όλους σας Καλό Καλοκαίρι.

Δημήτρης Νοτας

Δ'ημαρχος Εμμανουηλ Παππά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.