Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Σύριζα Σερρών : Έσπειραν ανέμους θερισαν θυελλες ( μέρος 1ο )


 

 

 

 Δεν εκλέγει βουλευτή ο Σύριζα στις Σέρρες και η ¨¨βολική ¨¨ ερμηνεία οτι αυτό οφείλεται στις καραμπόλες του εκλογικού νόμου .Δεν μπορεί να ¨¨κουκουλώσει ¨¨ τα πολλά λάθη που έγιναν  .

 Στις εκλογές του Μαΐου  υπήρξε μείωση ψήφων σε σχέση με τις εκλογές του 2019 37% ποσοστό μεγαλύτερο κατά 4 μονάδες από την πανελλαδική μείωση ψήφων του κόμματος .Ενώ και τον Ιούνιο η καθίζηση συνεχίστηκε κατά 23% σε σχέση με τον Μαιο , ποσοστό μεγαλύτερο και πάλι από την μείωση του κόμματος πανελλαδικά ( μιλάμε για την μείωση σε ψήφους ). Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις καραμπόλες , τον Μαιο ο Σύριζα στις Σέρρες εξέλεξε τον 43ο βουλευτή του .Ενώ τον Ιούνιο ο κ  Καρπουχτσής ήταν ο 48ος και τελευταίος βουλευτής που είχε εκλεγεί πριν από την διόρθωση με την ενσωμάτωση του 100% των εκλογικών τμημάτων .

Οπότε υπάρχουν πολλές ευθύνες σε τοπικο επίπεδο

Στο 2 μέρος η συνέχεια για το τι και ποιος  έφταιξε .Συνεχίζεται 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.