Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

ΔΕΥΑΣ : Αναζητώντας τις χαμένες βάνες

 




Με τον ανιχνευτή μετάλλων της ΔΕΥΑ Σερρών εντοπίστηκαν σήμερα κεντρικές βάνες καλυμμένες από το οδόστρωμα εδω και αρκετά χρόνια.
Με τη χρήση αυτών των βανών περιορίστηκε σημαντικά η έκταση της αναγκαίας διακοπής υδροδότησης για την επισκευή βλάβης διαρροής.
Πλέον οι μελέτες ασφαλτόστρωσης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου περιλαμβάνουν την ανύψωση βανών και φρεατίων για να μην υπάρχουν τα προβλήματα του παρελθόντος.
Το πρωί έγινε αυτοψία με τον Αντιδήμαρχο Έργων Giorgos Nyktopatis στη περιοχή Σιγής για τη μετατόπιση του δικτύου ηλεκτρισμού εν όψει των διανοίξεων οδών, ενω πρόσφατα παραλάβαμε και τη προμελέτη για τη νέα πεζογέφυρα που σχεδιάσαμε στο ύψος της ΔΕΗ.
Η Δημοτική Αρχή του Alexandros Xrisafis και της Συμμαχίας Σερραίων έχει αρκετά να διορθώσει από το παρελθόν και ακόμα περισσότερα να δημιουργήσει στο μέλλον.
 
Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος 
Πρόεδρος ΔΕΥΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.