Σελίδες

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Δήμος Σιντικής : Η ομπρέλα , το σωσίβιο και το κάδρο των ευθυνών

 


 

Θέση για τα όσα λαμβάνουν χώρα την επομένη της απόφασης για την παραχώρηση του κτηρίου της ΛΑΦ Σιδηροκάστρου στην Μητρόπολη. Παίρνει ο υποψήφιος δήμαρχος κ Γιώργος Τάτσιος .Ο οποίος μεταξύ άλλων θυμίζει οτι υπάρχουν στα διοικητικά όρια του δήμου και άλλα κτήρια του στρατού τα οποία ρημάζουν και κάνεις δεν ενδιαφέρεται ( δημοτική αρχή , κινήσεις πολιτών ) για την τύχη τους και την αξιοποιηση τους

ΛΑΦ ΣΙΔΗΡΟΚAΣΤΡΟΥ
👀 Η "ΟΜΠΡΕΛΑ" - ΤΟ "ΣΩΣΙΒΙΟ" ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΔΡΟ" ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ
- Διατήρησα τη σιωπή μου στο θέμα της ΛΑΦ Σιδηροκάστρου παρατηρώντας την συμπεριφορά των ανθρώπων που εμπλέκονται. Αυτών που τα κίνητρά τους ποικίλουν ανάλογα με τις προσωπικές βλέψεις του καθενός.
------ Κατηγορήθηκα ότι δεν πήρα θέση για το θέμα λες και έπρεπε να το πράξω κατόπιν υπόδειξης τρίτων.
🔷 Ουδείς όμως ασχολήθηκε με εκείνον που φέρει την αποκλειστική ευθύνη για οτιδήποτε κακό συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο. Κι αυτός ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
👉 Παρατήρησα ότι δημιουργείται μια "ομπρέλα προστασίας" γύρω από τον νυν (και απερχόμενο) δήμαρχο με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης σε ότι αφορά τις τεράστιες ευθύνες που φέρει!
🔷 Ακόμα και η κίνηση πολιτών που αντιδρούν στην παραχώρηση της ΛΑΦ Σιδηροκάστρου στην Μητρόπολη ουσιαστικά λειτουργεί ως "σωσίβιο" στην παταγωδη αποτυχία του δημάρχου να παράξει έργο για την Σιντική. Επιχειρούν να κάνουν αυτά που έπρεπε να κάνει ο δήμαρχος και τον βγάζουν εκτός του "κάδρου" των ευθυνών. Με μεγάλη έκπληξη παρατηρώ μάλιστα ότι επιζητούν την συνεργασία μαζί του.
🔷 Ούτε γίνεται λόγος για την παραχώρηση (επί ενοικίου) της ΛΑΦ Πετριτσίου σε ιδιώτη, η οποία επίσης αποτελεί εμβληματικό κτίριο σε κεντρικό σημείο που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών. Ούτε γίνεται λόγος για την διεκδίκηση της ΛΑΦ Άνω Ποροιων και της Βυρώνειας που ρημάζουν και είναι θέμα χρόνου να τις διεκδικήσει κάποιος ΚΑΙ αυτές ελλείψει ουσιαστικού ενδιαφέροντος από τον Δήμο.
🔷 Άρα το αληθινό πρόβλημα είναι ο Μητροπολίτης που διεκδίκησε και πέτυχε να πάρει την ΛΑΦ Σιδηροκάστρου ή η ανυπαρξία της νυν Δημοτικής Αρχής και η αναποτελεσματικότητα της;
✅ Ας αποτελέσει τροφή για σκέψη αυτή η νέα οπτική που κατατίθεται στον δημόσιο διάλογο!
🎯 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ για τον κ.Δομουχτσιδη...και αυτή είναι η αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.