Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Δήμος Σερρών : Με αμείωτο ρυθμό οι προσθήκες στην Συμμαχία

 

 
 
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προσθήκες στην παράταξη της Συμμαχίας . Το νέο πρόσωπο είναι ο επιστήμονας Κυριάκος Σαββόγλου
 Το καλωσόρισμα του επικεφαλής της παράταξης
 
Η «Συμμαχία Σερραίων» υποδέχεται και καλωσορίζει ακόμη έναν νέο επιστήμονα και δραστήριο άνθρωπο!
Είμαι πολύ χαρούμενος που τόσο αξιόλογοι νέοι, "το αύριο των Σερρών", επιλέγουν να συμπορευτούν μαζί μας για να μεταμορφώσουμε τον τόπο μας!
Ο Κυριάκος Σαββόγλου αποτελεί ένα απο τα παραδείγματα αυτού του "αύριο": Αποφοίτησε από το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (ΔΠΘ) και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης(ΑΠΘ) στην κατεύθυνση Βιοτεχνολογία – Μοριακή Διαγνωστική.
Για περισσότερα από 15 χρόνια διδάσκει σε Φροντιστήρια των Σερρών το μάθημα της Βιολογίας.
Η είσοδος του Κυριάκου Kyriakos Savvoglou στα κοινά και στη «Συμμαχία Σερραίων» με χαροποιεί ιδιαίτερα, ξέροντας επιπρόσθετα, τον χαρακτήρα και την ακεραιότητα του ως άνθρωπο!
Κυριάκο, καλώς ήρθες στη «Συμμαχία Σερραίων» και καλή επιτυχία !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.