Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Μιχάλης Τζελέπης: Η αμφισβήτηση της ηγεμονίας της ΝΔ μπορεί να προέλθει μόνο από το ΠΑΣΟΚ

 


 

 

Η αμφισβήτηση της ηγεμονίας της ΝΔ μπορεί να προέλθει μόνο από το ΠΑΣΟΚ, τονίζει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Τζελέπης.

Ο στόχος μας είναι να βρει επιτέλους η Νέα Δημοκρατία απέναντι της μια αξιόπιστη, αποτελεσματική και προοδευτική αντιπολίτευση σημειώνει ο κ. Τζελέπης, ο οποίος εξελέγη για 3η φορά βουλευτής Σερρών, στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι «θα δώσουμε σκληρή μάχη ώστε να αποτραπεί η πολιτική της ΝΔ να ωφελούνται μόνο οι έχοντες και κατέχοντες και οι μεγάλοι οικονομικοί “παίκτες”».

Τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο κι ο κ. Τσίπρας φοβούνται τη νέα δυναμική του ΠΑΣΟΚ, γιατί ο μεν κ. Μητσοτάκης ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός του αντίπαλος, ο δε κ. Τσίπρας αντιλαμβάνεται πως κινδυνεύει να φθάσει πάλι στα εκλογικά ποσοστά του 2009, αναφέρει ο κ. Τζελέπης: «Ας βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι οι χιλιάδες των πολιτών έστειλαν με την ψήφο τους μήνυμα για ένα ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή και όχι βολικό εταίρο».

Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μ. Τζελέπης επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την ανάγκη να βρεθεί ο αγροτικός τομέας στην προμετωπίδα των δημόσιων πολιτικών. «Θα ήταν ο πυλώνας που θα στήριζε την Περιφέρεια, το εισόδημα και εν τέλει την ίδια τη δημογραφία. Είναι αδιανόητο πως έχουμε σαν χώρα καταφέρει να παράγουμε προϊόντα αξίας 190 ευρώ ανά στρέμμα όταν η Ολλανδία παράγει σε αξία 1.700 ευρώ το στρέμμα και το Ισραήλ 1.290 ευρώ ανά στρέμμα. Η Ολλανδία ακολουθεί πολιτική αγοράς, το Ισραήλ πολιτική καινοτομίας και η Ελλάδα πολιτική “ημετέρων”» λέει χαρακτηριστικά. Τέλος, προτείνει την υπαγωγή των Σερρών σε καθεστώς Ειδικής Οικονομικής Ζώνης.

 

 https://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.