Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Δήμος Σιντικής : Εξοπλισμός του δημοτικου σχολείου Βαμβακοφύτου με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

 


 

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Μουλά απέστειλε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακοφύτου Νικόλαος Λαζάρου για την άμεση ανταπόκριση και ικανοποίηση του αιτήματος για τον εξοπλισμό του σχολείου με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στην ευχαριστήρια επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Εκ μέρους της Διεύθυνσης, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακοφύτου σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση κι εκτέλεση του αιτήματός μας για τον εξοπλισμό του σχολείου μας με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η πολύτιμη προσφορά του τεχνολογικού αυτού εξοπλισμού, θα διευκολύνει σημαντικά το έργο της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας και θα εκσυγχρονίσει τη διαδικασία μάθησης στο Σχολείο μας.

Είναι πολύ σημαντικό για μας, να γνωρίζουμε πως έχουμε δίπλα μας την πολιτική ηγεσία του τόπου και την στήριξή σας έμπρακτα. Σας ευχόμαστε από καρδιάς προσωπική ευτυχία και πολιτική επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.