Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Δυο ξένοι στην ίδια παράταξη

 


 

 Με τα οσα είπε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου για το πόρισμα του ελέγχου στην ΚΕΔΗΣ . Το να είναι υποψήφια ( η πρόεδρος κ Παλάζη )  εκ νέου με την Συμμαχία Σερραίων ειναι από αδύνατο εως απίθανο. Όμως το διαζύγιο δεν αναμένεται να είναι ¨¨βελούδινο ¨¨.  Αφου όπως διαρρέεται από το περιβάλλον της κ Παλάζη . Εχει να πει πολλά και ειδικά τώρα που κάποιοι προσπαθούν να την στήσουν στον τοίχο .Ειναι πολλα τα χαρτια που έχει να παίξει σημειώνουν με νόημα και που θα αποδείξουν οτι στα περισσότερα είχε δικιο η πρόεδρος

9 σχόλια:

  1. Ο Χρυσαφης φτάει... Όταν κάθεται και τον καβαλανε και όχι μόνο η κυρία Παλαζη αλλά και πολλοί άλλοι... Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι ισχυρός και όχι να τους χαϊδεύει τα αυτιά.... Ο καθένας κάνει του κεφαλιού του.... Το ξαναλέω πολλοί είναι σαν την Παλαζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήματα εδώ και τέσσερα χρόνια μέχρι και στον σύλλογο θαυμαστών του βούδα έχει δώσει και είναι νόμιμα! Η παραχώρηση χώρου για τον σύλλογο φίλων ΠΑΟΚ Σερρών είναι παράνομη;;; Πάει καλά η κυρία;;; ξέρει για τι αριθμό μελών μιλάμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γνωστό ότι είναι οργανωμένοι στην πόλη, είναι πολλοί, έχουν άτομα παντού και το κυριότερο δεν ξεχνάνε. Δεν είναι σαν κάτι γειτονιές που λένε βγάζουν δήμαρχο και δεν εκλέγονται ούτε οι δικοί τους. Άμα βάλουν σκοπό κάτι το καταφέρνουν. Απορώ η τόσο έμπειρη πολιτικά κυρία Χρυσάνθη πως δεν το χειρίστηκε καλύτερα το θέμα. Είμαι σίγουρος ότι ο μη καπνιστής δήμαρχος και τσιγάρο θα άναψε αυτές τις ημέρες.

      Διαγραφή
  3. Λάθος κίνηση από μεριά της Προέδρου που θα φανεί και στα αποτελέσματα του Οκτωβρίου. Ο δήμαρχος όμως δεν το πήρε γραμμή? Μιλάμε ίσως για τον μοναδικό σύνδεσμο ή σύλλογο στην Σέρρες με τόσο δυναμική και τόσο δυνατά ταμεία που δεν έχει ανάγκη καμία επιδότηση από την ΚΕΔΗΣ της μαντάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι γνωστό ότι είναι οργανωμένοι στην πόλη, είναι πολλοί, έχουν άτομα παντού και το κυριότερο δεν ξεχνάνε. Δεν είναι σαν κάτι γειτονιές που λένε βγάζουν δήμαρχο και δεν εκλέγονται ούτε οι δικοί τους. Άμα βάλουν σκοπό κάτι το καταφέρνουν. Απορώ η τόσο έμπειρη πολιτικά κυρία Χρυσάνθη πως δεν το χειρίστηκε καλύτερα το θέμα. Είμαι σίγουρος ότι ο μη καπνιστής δήμαρχος και τσιγάρο θα άναψε αυτές τις ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως που έχω δύο τρεις φίλους που ψηφίζουν στο Δήμο Σερρών εδώ στην Δράμα και είναι υποστηρικτές της ασπρόμαυρης φανέλας θα τους ενημερώσω για τα τελευταία νέα. Τα " ΟΧΙ" αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς για το δήμαρχο αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι τυπικά έχει τον τίτλο του δημάρχου.Κατά την χθεσινή μου βόλτα οι ψίθυροι κάτω στην πόλη λένε και για κακή συμπεριφορά υπαλλήλου. Όντως όπως είπε κάποιος παραπάνω θα συμφωνήσω και εγώ πως είναι οργανωμένοι με στρατηγική. Πιστεύω στις εκλογές του Οκτωβρίου πως σίγουρα κάποιοι θα είναι στην blacklist τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια. Καταφέρατε να μας πατήσετε τον κάλο. Για κάποιους το παιχνίδι είναι game over στην ψηφοθηρια όχι για το " όχι"απλά στον σύνδεσμο που μας εκπροσωπεί σε αυτό νομό αλλά κυρίως γιατί τέσσερα χρόνια κάποιους υπαλλήλους τους χαϊδεψατε αρκετά και δεν έχουν καλή συμπεριφορά. Η κακή συμπεριφορά με το κλείσιμο του τηλεφώνου στο σύνδεσμο που 34 χρόνια μας εκπροσωπεί ήταν κλείσιμο τηλεφώνου σε όλους μας ως Σερραίους δημότες που τυγχάνει να αγαπάμε και να στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα παρακαλάτε να μας το είχατε δώσει.
    (Οκτώβριος 2023)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.