Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Αλέξανδρος Χρυσάφης : «Οι Σερραίοι κ. Τσίπρα δεν θέλουν έργα βιτρίνας αλλά ουσίας!»

 


 

 

 

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης απάντησε σήμερα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χθες Τρίτη 2/5 στην ομιλία του, αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του Κολυμβητηρίου στο Αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, είπε πως “ενώ η κυβέρνησή του ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδότησε το έργο με 5.500.000€, το 2019, 4 χρόνια μετά, οι Σερραίοι δεν έχουν κολυμβητήριο”.

Ο κ. Χρυσάφης ξεκίνησε την απάντησή του, διερωτώμενος: «Ο κ.Τσίπρας θα ήθελε ένα κολυμβητήριο… κουφάρι; Γιατί με την προϋπάρχουσα μελέτη το κόστος λειτουργίας του κολυμβητηρίου θα ξεπερνούσε το 1.000.000€ τον χρόνο, ποσό που δεν θα μπορούσε να καλύψει καμία Δημοτική Αρχή».

Όπως δε τόνισε: «Ευτυχώς βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής και ενίσχυσε το έργο με επιπλέον 1.000.000€ για να πραγματοποιηθεί η βιοκλιματική μελέτη που θα μειώσει το κόστος λειτουργίας του κολυμβητηρίου, διαφορετικά αυτό θα κατέληγε ένα κουφάρι»

Και κατέληξε λέγοντας πως «Οι Σερραίοι δεν θέλουν έργα βιτρίνας, αλλά έργα… ουσίας»!

 

 

https://www.anexartitos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.