Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ώρα Ευθύνης : Να δοθούν πραγματικές αρμοδιότητες στους προέδρους των κοινοτήτων

 

 
 
 
Κατά την επίσκεψη του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Γ. Τσιμερίκα με συνεργάτες του, σε δυναμικές κοινότητες του Δήμου Σερρών, οι συμμετέχοντες έθεσαν ως ζήτημα πρώτης προτεραιότητας την αδυναμία τους να πληρώσουν μικροδαπάνες άμεσης αποκατάστασης ζημιών επείγοντος χαρακτήρα, που πηγάζει από την μη σύσταση της Παγίας Προκαταβολής, δηλαδή την εκχώρηση του δικαιώματος στους Προέδρους των Κοινοτήτων να διενεργούν πληρωμές, χωρίς να απαιτούνται έγγραφες εντολές του Δημάρχου.
Βούλησή μας ως Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ‘’Ώρα Ευθύνης‘’ είναι να ενισχύσουμε τη δημόσια διαβούλευση, τη συνεργασία και τον σεβασμό στις ιδέες και προτάσεις των κοινωνικών εταίρων, αλλά και των κατοίκων των απομονωμένων χωριών μας τα οποία τελούν υπό εξαφάνιση!!
Αυτό το κλίμα φυγής των νέων πρέπει να αλλάξει.
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

1 σχόλιο:

  1. Το ότι αντιλαμβανόμαστε την απόδοση ευθυνών στους κοινοτάρχες ως υπόσχεση για την προεκλογική περίοδο, δείχνει την μειωμένη αξία την οποία έχει πια για μας ο θεσμός. Μπορούν να γίνονται περισσότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.