Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Σέρρες : Ανεβαίνει το θερμόμετρο πριν τις φοιτητικές εκλογές -Καταγγελία Πανσπουδαστικης

 


 

 

Λίγες μέρες πριν τις φοιτητικές εκλογές στο ΔΙΠΑΕ Σερρών και το θερμόμετρο ανεβαίνει. Η Πανσπουδαστικη καταγγέλλει την ΔΑΠ οτι δεν αφήνει φοιτήτριες να είναι υποψήφιες με το ψηφοδέλτιο της

 Διαβάστε την καταγγελία

Φωνή σε κάθε φοιτητή... εκτός αν θες να κατέβεις υποψήφια με την Πανσπουδαστική! 


Καταγγέλουμε την απαράδεκτη στάση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Σερρών που δεν αφήνει φοιτήτριες του Οικονομικού να κατέβουν υποψήφιες με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής ΚΣ στη ΣΔΟ. 

Πόσο πιο κάτω να πέσει η παράταξη της ΝΔ για να παρουσιάσει και να αναγνωρίσει φέτος μόνη της (και πάλι) την πρωτιά της με ψήφους φοιτητών-φαντάσματα; 

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από αυτούς που διαχρονικά υπερασπίζονται τις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων, που στο ΔΙΠΑΕ έβαζαν εμπόδια σε όποιον και όποια σήκωνε κεφάλι,  κατήγγειλε τις μαζικές πορείες χιλιάδων νέων για τα Τέμπη, δεν αναγνωρίζει φοιτητικούς συλλόγους που έγιναν μέσα από νόμιμες συλλογικές διαδικασίες φοιτητριών. 

Καλούμε κάθε φοιτήτρια, φοιτητή του ΔΙΠΑΕ να βγάλει συμπέρασμα από τη στάση τους. Στις 10 Μαΐου οι φοιτήτριες και οι φοιτητές σε ΣΜΗ και στο νεοϊδρυθέντα Φοιτητικό Σύλλογο Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής θα δώσουμε ηχηρή, αγωνιστική, ασυμβίβαστη απάντηση στη ΔΑΠ, τις κυβερνήσεις και τους υπερασπιστές τους, συμμετέχοντας μαζικά στις φοιτητικές εκλογές. 

Αναδεικνύοντας στο ΔΙΠΑΕ Σερρών και πανελλαδικά την Πανσπουδαστική ξανά σε 1η δύναμη για φοιτητικούς συλλόγους που θα διεκδικούν τις σπουδές και τη ζωή που μας αξίζει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.