Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Μιχάλης Τζελέπης Με ¨¨ψίχουλᨨ πάνε να ξεγελάσουν προεκλογικά τους Σερραίους αγρότες

 




Τα «ψίχουλα» που για ακόμη μία φορά δίνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στους Σερραίους αγρότες των Δήμων Ν.Ζίχνης και Αμφίπολης, που επλήγησαν από τη θεομηνία του Ιουνίου 2022 έρχεται να καταδείξει και να αποδείξει την «προχειρότητα» και την «ανευθυνότητα» της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας τόσους μήνες μετά. Αυτός ο «εμπαιγμός» απέναντι στους ανθρώπους του Πρωτογενούς Τομέα πρέπει πάραυτα να σταματήσει. Είχα εγκαίρως καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις προς το αρμόδιο Υπουργείο για δραστικές λύσεις και υπεύθυνη αντιμετώπιση με γενναίες και δίκαιες αποζημιώσεις κάνοντας χρήση του προγράμματος «de minimis» αλλά δυστυχώς δεν εισακούστηκα. Κάτι, που βέβαια είδαμε να συμβαίνει στη γειτονικό Ν.Καβάλας, όπου επίσης υπήρξαν ζημίες σε δέντρα και
αμπελώνες από το ίδιο μπουρίνι. Με την ειδοποιό, όμως, διαφορά ότι εκεί το πρόγραμμα «de minimis» αξιοποιήθηκε και οι αποζημιώσεις ήταν ικανοποιητικές. Είναι η πολλοστή φορά, που οι υποσχέσεις των κυβερνώντων έμειναν «κούφια λόγια» και σε καμία περίπτωση δεν ανακουφίζουν τις πληγές, που άνοιξε στους Σερραίους αγρότες εκείνο το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας. Οι αγρότες από τους παραπάνω δύο(2) πληγέντες Δήμους είναιανάστατοι και αισθάνονται προσβεβλημένοι, εξαπατημένοι και αδύναμοι να συνεχίσουν τις παραγωγές και τις καλλιέργειές τους. Φτάνει πια η κοροϊδία σε βάρος των ανθρώπων που μοχθούν στην ελληνική γη . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.