Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Η Διαπίστωση της ημέρας : ΤΟ ΤΕΘΑ έχει ξεφύγει

 


 

 Το Ταμείο Εθνικής Άμυνας μπήκε για τα καλά στην Σερραϊκή επικαιρότητα. Ξεκίνησε από την αμφισβήτηση της ιδιοκτησίας των χώρων που βρισκόταν τα στρατόπεδα Παπαλουκα , Εμμανουήλ Παππα και Κολοκοτρώνη ( όπου τοποθέτησε πινακίδες ιδιοκτησίας ). Παραχώρησε μέρος έκτασης από το Παπαλουκα στην Μητρόπολη Σερρών. Ενώ αγνόησε το αίτημα του δήμου Σιντικής για παραχώρηση του κτηρίου της ΛΑΦ το οποίο παραχώρησε στην Μητρόπολη Σιδηροκάστρου .Κερασάκι στην τούρτα οτι ζήτησε από τον δήμο Σιντικής 182,04 ευρώ για την ενοικίαση του χώρου οπου έλαβε χώρα η εκδήλωση της αναβίωσης της Μάχης των Οχυρών .

Σαν να έχουν ξεφύγει οι διοικούντες του ταμείου

1 σχόλιο:

  1. Είναι να ντροπή για την Ελληνική Πολιτεία αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας και στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών από το ΤΕΘΑ. Απαράδεκτος και ο Μητροπολίτης Σιντικης. Έχει χαθεί κάθε λογική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.