Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Αξίζουν ένα χειροκρότημα

 







Οι εκλογές τελείωσαν και πέραν των ποσοστών των κομμάτων .Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν οι σταυροί των υποψηφίων βουλευτών.

Εμεις θα σταθούμε στους υποψηφίους των δύο μεγάλων κομμάτων Σύριζα και ΝΔ .

Στην ΝΔ  Βερρος Κωνσταντίνος , Φωτεινη Βαδικολλιου ,Βασιλικη  Δρουμπλη  και στον Συριζα οι κυριες Ζαράκη και Βελλικη και ο κ Τάσος Λυμπουδης . Έπαιξαν έναν άχαρο ρόλο .Καθώς μπήκαν στην μάχη γνωρίζοντας εκ των προτέρων οτι είναι χαμένοι καθώς η μάχη ήταν άνιση .Εχοντας ελαχιστες ημέρες στην διάθεση τους και ¨¨αντιπάλους ¨¨ οργανωμένους με γραφεία και πλήθος συνεργατών .Ήταν  προδικασμένο οτι θα κινηθούν σε χαμηλό αριθμό ψήφων. Για αυτό αξίζουν ένα χειροκρότημα αφου στρατεύτηκαν για το καλό των κομμάτων τους σε βάρος του προσωπικού τους συμφέροντος. Την ώρα που ¨¨μεγαλοσχημοι ¨¨ παράγοντες και των δυο κομμάτων επέλεξαν να κρυφτούν .

ΥΓ : Να πουμε οτι στην γαλάζια πολυκατοικία και οι τρεις υποψήφιοι πήραν πόντους. Καθως στην Πειραιως κρατούν λογαριασμό για όσους αρνήθηκαν να είναι υποψήφιοι  .Και υπάρχει και η επόμενη μερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.