Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη

 




Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και ολοκληρώθηκε εχθές Κυριακή (7/5/2023) το διήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Ηράκλειας Ν. Σερρών, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη νέα παραλία.

 

Στη Θεσσαλονίκη τα προϊόντα της ΗράκλειαςΠρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου της Ηράκλειας, ο οποίος σε συνεργασία με την ΚΕΔΗ, το Κέντρο Προώθησης Οικοτουρισμού, την Ένωση Επαγγελματιών Ηράκλειας  και τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους ανέλαβαν μέσω της συγκεκριμένης, πολυθεματικής δράσης να προβάλλουν το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον οικοτουρισμό και τη γευσιγνωσία της εν λόγω περιοχής.

Στη Θεσσαλονίκη τα προϊόντα της ΗράκλειαςΗ Ένωση Επαγγελματιών Ηράκλειας, ως Σωματείο που ανήκει στο δυναμικό της ΟΕΒΕΣΣ, είχε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της εκδήλωσης, παρουσιάζοντας στους διερχομένους επισκέπτες την πληθώρα των παραγόμενων και προσφερόμενων προϊόντων της περιοχής της Ηράκλειας, με κορωνίδα βεβαίως το ξακουστό λουκάνικο της Ηράκλειας, ή αλλιώς “Τζουμαγιάς”, το οποίο και προσφέρθηκε σε αφθονία στους διερχομένους, κλέβοντας φυσικά τις εντυπώσεις.
Στη Θεσσαλονίκη τα προϊόντα της ΗράκλειαςΟι δράσεις του Δήμου Ηράκλειας ολοκληρώθηκαν με τοπικά ακούσματα και χορούς, συνοδεία των ήχων της κεμεντζέ και του νταουλιού με τους πολιτιστικούς συλλόγους “Ποντιακός Σύλλογος Χειμάρρου”, “Σύλλογος Αμμουδιάς”,  “Πολιτιστικός Σύλλογος Δασοχωρίου” και “Πολιτιστικός Σύλλογος Γεφυρουδίου η Ελπίδα” να ξεσηκώνουν τα πλήθη.

Στη Θεσσαλονίκη τα προϊόντα της Ηράκλειας

 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.