Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Η Μαρια Κόλλια υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα

 


 

 

 Λίγοι ήταν αυτοί που παραβρέθηκαν στην επίσκεψη - ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις Σέρρες .Ανάμεσα τους ο σμπίρος διέκρινε και την πρώην υπουργό Μαρία Κόλλια. Η οποία έσπευσε να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της καρδιάς της. Μην ξεχνάμε οτι η κ Κολλια θήτευσε σε δυο διαφορετικά υπουργεία κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης τς χώρας από την κυβέρνηση Συριζα -ΑΝΕΛ .

 


 

Οπως παρατήρησε ο σμπίρος η παρουσία της κ Κολλια στην χθεσινή εκδήλωση του Σύριζα , επιβεβαιώνει τα όσα είχαν ακουστει και  που έφερναν την πρώην υπουργο να συζητα την πιθανότητα να είναι υποψήφια βουλευτής. Αλλα ρίχνει και νερο στον μυλο όλων όσων υποστηρίζουν οτι το σενάριο  η κ Κολλια να είναι υποψήφια δήμαρχος Σερρών δεν έχει ¨¨καεί ¨¨ .Καθώς το αποτέλεσμα των εκλογών θα κρίνει αν θα πάρει σάρκα και οστά. Αν ο Σύριζα κερδίσει τις εκλογές μην αποκλείεται να δουμε την κ Κολλια υποψήφια δήμαρχο με την σιωπηρή ή φανερή στήριξη του Σύριζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.