Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Οι καλύτεροι ¨¨ Συμμαχοι ¨¨¨¨ ......του Χρυσάφη

 


 

Τάκης Σωτηριάδης και Νίκος Κουφοτόλης πρωτοστατούν εδώ κσι τρία χρόνια στην κίνηση για την δημιουργία μιας παράταξης ( με κεντροδεξιά χαρακτηριστικά ) που θα τιθονταν απέναντι στην Συμμαχία Σερραιων στις εκλογές του Οκτωβρίου .Μετά από πολλές κρούσεις σε πρόσωπα κατέληξαν στον κ Γιώργο Τσιμερικα να τεθεί επικεφαλης της υπό δημιουργίας παράταξης. 5 μήνες μετα ο κ Τσιμερικας αποχωρεί και είναι αβέβαιο αν η παράταξη  ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ θα συνεχίσει να υπάρχει. Αποτέλεσμα 4,5 μήνες πριν από την κάλπη του Οκτωβρίου το γήπεδο της γαλάζιας πολυκατοικίας παραμένει καθαρό με ένα μόνο παίχτη τον Αλέξανδρο Χρυσάφη. Απέναντι του η  προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ κ Μητλιάγκα . Να προσθέσουμε την προερχόμενη από την  ευρύτερη κεντροαριστερά κ Παπαφωτιου.

Για οσους δεν το πρόσεξαν τα κομματα της δεξιας πολυκατοικιας στον δήμο Σερρών έπιασαν ποσοστο πάνω από 55%.

Επομένως ποιος λέτε να είναι ο επόμενος δήμαρχος στις Σέρρες

Τελικώς και με τα σημερινά δεδομένα .Οι δύο κύριοι εξαιτίας των πολιτικών αστοχιών και των  λανθασμένων κινήσεων αναδεικνύονται άθελα τους στους καλύτερους Συμμάχους .


Την ώρα που μετά το εκλογικό στραπάτσο του Καραμανλή άρχιζε η αποδήμηση του τσούρμου του ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ και το Βατερλώ του Χρυσαφη , βρέθηκαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι ...

Protect and Secure Your WiFi : https://bit.ly/vpn_secure

2 σχόλια:

  1. Τι το μεμπτό βρίσκετε κύριοι του Serresbomb, αν κάποιοι πολίτες θέλουν να δημιουργήσουν μια ανεξάρτητη δημοτική παράταξη για να προσφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις στον Δήμο τους; Εκτός αν πιστεύετε ότι το προνόμιο αυτό πρέπει να το έχουν μόνον όσοι έχουν χρίσμα από κόμματα ή όσοι υποστηριζονται από κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει και τρίτος σύμμαχος στην παρέα ο κ.Αγγελιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.