Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Υπέρ του να κριθεί από τον λαό των Σερρών ο Κώστας Καραμανλής

 




Υπέρ του να κριθεί από τον λαό των Σερρών ο Κώστας Αχ. Καραμανλής . Τάχθηκαν από την πρώτη στιγμή .Τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , όσο και ο πρώην πρωθυπουργός κ Κώστας Καραμανλής 

Διαβάστε το δημοσιευμα του Πρώτου Θέματος

Σημειωτέον, οι κύριοι Καραμανλής και Σαμαράς έχουν πυκνώσει τις προσωπικές τους επαφές κατά το πρόσφατο παρελθόν, ενώ και ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να φάει με τον κ. Σαμαρά στην πρόσφατη περιοδεία του στην Καλαμάτα και να τα πούνε εκτενώς. Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής πέρασαν μια περίοδο πολιτικής απόστασης, στη σκιά της υπόθεσης των υποκλοπών, πλην όμως αμφότεροι συντόνισαν τις κινήσεις τους για την ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού ότι αποχωρεί από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, ενώ και οι δύο ήταν υπέρ του να κριθεί από τον λαό των Σερρών ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Σε κάθε περίπτωση, η προοπτική εκλογικής επικράτησης της Ν.Δ. λειτουργεί καταπραϋντικά για τις όποιες εσωτερικές εντάσεις, καθώς κανείς δεν θέλει να ναρκοθετήσει την πορεία του κόμματος προς την πολιτική επικράτηση.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.