Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Κώστας Καραμανλής : Δώσαμε λύση στο ζήτημα της άρδευσης με το έργο του ΤΟΕΒ Δημητριτσιου -Προχωρά το έργο της οδικής σύνδεσης Νιγρίτας- Σοχου

 

 
 
 
 
 
Χωριά του δήμου Βισαλτίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ Κώστας Καραμανλης .Ο οποίος μιλώντας με τους κατοίκους της περιοχής. Αναφέρθηκε στα δύο σημαντικά έργα για την περιοχή που δρομολογήθηκαν κατα την διάρκεια της θητείας του στο υπουργειο υποδομων .Το έργο του ΤΟΕΒ Δημητριτσιου που λύνει το πρόβλημα της άρδευσης και η οδικη σύνδεση Νιγρίτας -Σοχου
Διαβάστε τι είπε ο πρώην υπουργός υποδομών  
 
Συναντήθηκα με κατοίκους στις κοινότητες της Βισαλτίας, Λυγαριά, Σησαμία, Νικόκλεια, Αγία Παρασκευή, Βέργη και Δημητρίτσι και συζητήσαμε για τα θέματα της καθημερινότητάς τους, αλλά και για τα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή.
Πρώτα απ΄όλα δώσαμε λύση στο σημαντικό ζήτημα της άρδευσης, καθώς προχωράει το έργο του ΤΟΕΒ Δημητριτσίου.
Παράλληλα, προχωρήσαμε και τις μελέτες για την οδική σύνδεση Νιγρίτα-Σοχός-Ασκός-Βαϊοχώρι και πλέον το έργο είναι έτοιμο να περάσει στην επόμενη φάση.
Φυσικά, έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και αυτή είναι η δέσμευσή μου απέναντί τους για τη συνέχεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.