Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Δήμος Σερρών : Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου

 


 

Κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς, του δημοτικου συμβουλίου Σερρών  θα διεξαχθεί την Δευτέρα  24-03-2023, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

 

 

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ: Έγκριση υποβολής αιτήματος τροποποίησης του Τεχνικού Δελτίου          Πράξης και της Απόφασης Ένταξης (3η Τροποποίηση) της συγχρηματοδούμενης πράξης “Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών:      Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Σερρών” στο πλαίσιο        του Ε.Π. “Κεντρική Μακεδονία 2014-2020”.    

                               Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ. 

  

     Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα καθότι έπεται σειρά διοικητικών ενεργειών για την παράτασή της, την αποδοχή επιπλέον χρηματοδότησης και την ανανέωση των συμβάσεων των Ι.Δ.Ο.Χ., η οποία είναι αρκετά χρονοβόρα. 

Ο χρόνος έναρξης και λήξης της συνεδρίασης καθορίζεται από τις 12:00 έως τις 13:00 αντίστοιχα  και ο τρόπος επικοινωνίας (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, κ.ά.). Η καταγραφή τυχών απόψεων και τοποθετήσεων των μελών καθώς και οι ψήφοι επί της πρότασης αποδεικνύονται από αποστελλόμενο έγγραφο (ή ηλεκτρονικό μήνυμα) στην παρακάτω δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: proedrosds@serres.gr ή μέσω sms στο τηλέφωνο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών.

         

                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

 

 

                                                                              ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.