Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Δήμος Σερρών : Κόντρα στην αντιπολίτευση για το θέμα των στρατοπέδων

 


 

 Κόντρα της αντιπολίτευσης και της δημοτικής αρχής στον δήμο Σερρών για το θέμα των στρατοπέδων .Ομως έχουμε και κάντρα μεταξύ των δυο κυριών της αντιπολίτευσης Βαρβάρας Μητλιάγκα και Αριάδνης Παπαφωτιου για το ποια ανακάλυψε και ανέδειξε το θέμα. Η κ Παπαφωτιου διεκδικεί την πατρότητα υπενθυμίζοντας οτι ήταν αυτη που ανακάλυψε οτι το ΤΕΘΑ τοποθέτησε πινακίδες που ενημέρωναν οτι τα στρατόπεδα είναι ιδιοκτησία του. Η κ Μητλιάγκα ισχυρίζεται οτι αυτη ανέδειξε το θεμα .Αφού  δημοσίευσε την απόφαση που παραχωρείται από το ΤΕΘΑ έκταση του στρατοπέδου Παπαλουκα στην Μητρόπολη .

Εμεις θα δώσουμε δικιο και στις δύο , οι εκλογές πλησιάζουν 

2 σχόλια:

  1. Και οι τρεις Παπαφωτίου, Μητλιαγκα, Τσιμερικας λένε και συμφωνουν στο ίδιο πραγμα, ότι δηλαδή ο Χρυσάφης δεν έκανε απολύτως τίποτε για το θέμα των στρατοπεδων, γιατί δεν ασχολήθηκε καθόλου σε όλη τη διάρκεια της θητείας του με το θέμα αυτό. Αυτή ειναι η μοναδική αλήθεια και η ουσία στο θέμα των στρατοπεδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία αντιπαλότητα μεταξύ των δύο. Η Παπαφωτίου όντως ανέδειξε τις ταμπέλες που τοποθέτησε ο στρατός και η Μητλιάγκα έβγαλε την παραχώρηση. Η Μητλιάγκα στην τηλεόραση το είπε για την Παπαφωτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.