Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Πανσερραικος : Ενα ακομη ένα βήμα για το όνειρο

 


 

Στην Ευκαρπια απέναντι στον Μακεδονικό αγωνίζεται σήμερα ο Πανσερραικος . Τα λιοντάρια μετά την νίκη της Λάρισας βρίσκονται εξι βαθμούς μπροστά και στοχεύουν στο τρίποντο. Προκειμένου πριν τα ντέρμπι με Λάρισα και Καρδίτσα να έχουν την  οσο δυνατή μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο του ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2 . Οι “κόκκινοι” αντιμετωπίζουν την Δευτέρα 24/04(15:15, ΕΡΤ3) στο γήπεδο της Ευκαρπίας τον Μακεδονικό με στόχο την διατήρηση της διαφοράς από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς πλέον ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Ο προπονητής μας Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Αναλυτικά οι 22 παίκτες που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μάροβιτς, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Αυλωνίτης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Καρασαλίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Κολομπίνο, Στίνα, Σοφιανός, Σιόντης, Μούργος, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαϊροβιτς, Σαϊντ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι μακροχρόνια τραυματίες Οικονόμου και Γιαννίκογλου, ο Αλί Μπαμπά που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, ο Κανίς που έχει ενοχλήσεις από τον αγώνα με τον ΠΑΟ, αλλά και οι Νάτσος, Καραμπέρης, Ανάκογλου, Δημητρίου, Παπαβασιλείου, Παπακωνσταντίνου και Μασάϊ. Αντιθέτως επιστρέφουν ο Παπάζογλου, αλλά και ο Τσομπανίδης για πρώτη φορά μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.