Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Δήμος Αμφίπολης : ¨¨Τα έψαλε ¨¨ στον δήμαρχο η Λίνα Μενδώνη

 


 

 Ολιγόλεπτη συζήτηση είχε στο περιθώριο της επίσκεψης της στον Λόφο Καστα η υπουργός κ Μενδώνη με τον δήμαρχο Αμφίπολης Στέργιο Φράστανλη .Καθώς από την κ Μενδωνη δεν πέρασε απαρατήρητη η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δρόμος που οδηγεί στο ταφικό μνημείο. Εύλογο λοιπόν το ερώτημα της γιατι ο δήμος δεν έχει παρέμβει .Η απάντηση του δημάρχου ήταν οτι από την στιγμή που το μνημείο θα ανοίξει για το κοινό στην επόμενη πενταετία υπάρχει χρόνος .

Απάντηση που δείχνει για το πως αντιμετωπίζουμε και εμείς τους ¨¨πολιτιστικούς θησαυρούς ¨¨ που έχουμε. Γιατι καλο να ρίχνουμε το ανάθεμα για τα όσα στραβά συμβαίνουν στον τόπο , στο Αθηναικο κράτος;. Αλλά αφού πρώτα  κάνουμε τα όσα μας αναλογούν για να μην χάνουμε το δίκιο μας .

Βέβαια δεν παραξενεύει η στάση του δημάρχου. Αφου ο σμπίρος θυμήθηκε οτι στο προεκλογικό του πρόγραμμα το 2019 ο κ Φράστανλης την ανάδειξη του μνημείου δεν την είχε και στις πρώτες προτεραιότητες του .Βέβαια και για αυτές που είχε πρώτες υπάρχουν πολλές ενστάσεις από την αντιπολίτευση για το αν υλοποιήθηκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.