Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Κέντρο Κοινότητας: Διαδραστικές Ομιλίες στο Γυμνάσιο Ν.Πετριτσίου με θέματα «Σχέσεις σχολείου – οικογένειας» και «Τεχνικές επικοινωνίας – Διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον»

 




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σιντικής Μαρία Τσεκμέζογλου – Κοινωνική Λειτουργό και Ιορδάνα Τουτζιάρη – Ψυχολόγο η διαδραστική ομιλία με θέματα: «Σχέσεις σχολείου – οικογένειας» και «Τεχνικές επικοινωνίας – Διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον» στο Γυμνάσιο Νέου Πετριτσίου, έπειτα από πρόσκληση της Διευθύντριας, στα πλαίσια της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας και των ενδοσχολικών επιμορφώσεων.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σιντικής ευχαριστεί θερμά την Διευθύντρια του σχολείου, κυρία Ευθυμία Παπαβασιλείου για την πρόσκληση, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και όσους γονείς συμμετείχαν στην εκδήλωση. Επίσης, θερμές ευχαριστίες στην Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης του Δήμου Σιντικής, κυρία Σταυρούλα Αργυροπούλου για την υποστήριξη της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.