Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Τσιμερίκας : Να δοθει πολιτικη λύση για τα στρατόπεδα

 


 

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου για το θέμα των Στρατοπέδων στον Δήμο Σερρών, προχώρησε σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου, ο Γιώργος Τσιμερίκας, επικεφαλής της Παράταξης “Ώρα Ευθύνης” και Υποψήφιος Δήμαρχος στον Δ.Σερρών.

Ο κ.Τσιμερίκας “άστραψε και βρόντηξε” εναντίον του Δημάρχου, τον οποίο κατηγόρησε για ανευθυνότητα και “μισές αλήθειες”.

Στην τοποθέτησή του ο κ.Τσιμερίκας παρουσίασε το ιστορικό του θέματος των Στρατοπέδων από την εποχή της Δημοτικής Αρχής Γιάννη Βλάχου, κατά την οποία ο ίδιος ο κ.Τσιμερίκας ήταν επιφορτισμένος με το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη θητεία του Πέτρου Αγγελίδη και τόνισε πως ο τέως Δήμαρχος έκανε συστηματική και επίπονη προσπάθεια, επί σειρά ετών, που δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει.

Αναφερόμενος στην σημερινή Δημοτική Αρχή δήλωσε πως υπάρχουν σοβαρές ευθύνες, ολιγωρία και αναξιοπιστία. Κατηγόρησε τον κ.Χρυσάφη ότι εμπαίζει το Δημοτικό Συμβούλιο και τον σερραϊκό λαό, λέγοντας “μισές αλήθειες” και πως δεν φάνηκε αντάξιος της εμπιστοσύνης των πολιτών, για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Επίσης, ο κ.Τσιμερίκας δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Μητρόπολη για την ενωτική στάση που επέλεξε, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου Τσιμερίκα:

 


 

 https://www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.