Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Δήμος Σερρών : Τρεις νέοι Σύμμαχοι

 

 
 
 
 
 
Τρεις νέες υποψηφιότητες με την Συμμαχία Σερραιων .Ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης
Διαβάστε τις ανακοινώσεις  
 
 
 
Έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε στη μεγάλη αυτοδιοικητική μας οικογένεια μία συνδημότισσά μας με δημιουργικό πνεύμα, εργατικότητα και οργανωτική σκέψη.
Η Giota Tsapkini , ο οποία θα πλαισιώσει με την υποψηφιότητά της τη «Συμμαχία Σερραίων» στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.
Η Γιώτα Τσαπκίνη εργάζεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Ηράκλειας Σερρών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος «Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων» με πρώτο μεταπτυχιακό στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» και συνεχίζει τις σπουδές της με δεύτερο μεταπτυχιακό στη «Δημόσια Διοίκηση».
Οραματίζεται την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας και θεωρεί αδιαπραγμάτευτη τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε αυτόν.
Η συμμετοχή της μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά, γιατί με την πολύτιμη εμπειρία της και τη διάθεση προσφοράς, που την διακατέχει είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τη «Συμμαχία Σερραίων» να πετύχει τους στόχους της.
Γιώτα, καλή Επιτυχία !
 
 --------------------------------------------------------------------------
Υποψήφιoς με τη «Συμμαχία Σερραίων» στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές θα είναι ο Γιάννης Αλληλέγγος , ένας δραστήριος πολίτης, με διάθεση να συνεισφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το μέλλον του Δήμου μας!
Ο Γιάννης Αλληλέγγος είναι Αντιπρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ν.Σερρών και επί σειρά ετών συνεταιριστικός υπάλληλος και τώρα συνταξιούχος.
Η «Συμμαχία Σερραίων» συνεχίζει καθημερινά να εμπλουτίζεται με δημότες που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στο όραμά μας να μεταμορφώσουμε τον Δήμο μας.
Γιάννη, καλώς ήρθες! Καλή επιτυχία!

 -----------------------------------------------------------------------

 

Καλωσορίζουμε στην αυτοδιοικητική οικογένεια της «Συμμαχίας Σερραίων» τον Παύλο Τσιμενίδη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Ο Παύλος Τσιμενίδης είναι υπάλληλος του Γ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδος Σερρών και ένας δραστήριος πολίτης που διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς απέναντι στον συνάνθρωπο.
Στη «Συμμαχία Σερραίων» συνεχίζουμε να ενώνουμε δυνάμεις και να υλοποιούμε με έργα το όραμα μας για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Σερραίους.
Παύλο, καλώς ήρθες στη Συμμαχία Σερραίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.