Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Πανσερραικος : Είχε ουσία και Κατσικα- στο +12 από την Λάρισα - τα highlights του αγώνα

 





Με τις επεμβάσεις του Κατσίκα και την αποτελεσματικότητα του ο Πανσερραϊκός φουλάρει για άνοδο στην Super League 1.

Αποτελεσματικός και ουσιαστικός ήταν ο Πανσερραϊκός κόντρα στη Βέροια, την οποία και νίκησε 2-0 για την 22η αγωνιστική της Super League 2

Δείτε το βίντεο με τα highlights:  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Τα «λιοντάρια» χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα, έκαναν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στο Βόρειο όμιλο και την άνοδο, καθώς πήγαν στο +12 τη διαφορά από την ΑΕΛ που αγωνίζεται με τον Ηρακλή το Σάββατο (29/4).

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να εκμεταλλευτεί απόλυτα τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και να «καθαρίσει» το ματς. Το σκορ άνοιξε στο 17′ ο Μπαϊροβιτς, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Κατσαντώνης στο 59′.

 

Κομβικός για την εξέλιξη του ματς και το νέο τρίποντο των Σερραίων ήταν δίχως αμφιβολία ο Κατσίκας.

Ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού έβαλε τη σφραγίδα του σε δύο περιπτώσεις: Σταμάτησε το τετ α τετ του Ελευθεριάδη πριν το φινάλε του ημιχρόνου και απέκρουσε την οβίδα του Μπελεβώνη στις αρχές του δεύτερου 45λεπτου.

 ξίσου καθοριστικός ήταν και ο Παπάζογλου. Όχι μόνο είχε συμμετοχή στο γκολ του Μπαϊροβιτς, αλλά έκανε και σωτήρια προβολή στο σουτ του Μποούλι στο 85′, από την οποία μάλιστα τραυματίστηκε και αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή, όπως και ο Περδίκης από το μαρκάρισμα του Σαϊντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη αγωνιστική (εμβόλιμη) ο Πανσερραϊκός θα κοντραριστεί με την ΑΕΛ και πλέον περιμένει να δει το αποτέλεσμα στη μάχη των Θεσσαλών με τον Γηραιό.

 

Το φιλμ του αγώνα:

15′ Εκτελεση φάουλ του Μπελεβώνης κεφαλιά Μασούρας άουτ
17′ 1-0 Ο Μπαϊροβιτς από εκτέλεση κόρνερ και ασίστ του Παπάζογλου με κεφαλιά, σκοράρει με προβολή
25′ Ευκαιρία για τη Βέροια. Σουτ του Ελευθεριάδη, μπλόκαρε ο Κατσίκας
35′ Σουτ του Ελευθεριάδη, δεν ανησύχησε ο Κατσίκας
39′ Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ελευθεριάδης. Βγήκε τετ α τετ αλλά έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το πλασέ του ο Κατσίκας
52′ Σουτ του Μπελεβώνη, αποκρούει σε κόρνερ ο Κατσίκας
59′ 2-0 Ο Κατσαντώνης με κεφαλιά μετά από σέντρα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
67′ Τρομερή ευκαιρία για το 3-0. Ο Μπαϊροβιτς με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Παπάζογλου (87′ λ.τ Λυμπεράκης), Αυλωνίτης, Στάικος (57′ Κολομπίνο), Θυμιάνης, Μούργος (57′ Σοφιανός), Στίνα, Μπαΐροβιτς (72′ λ.τ Κανίς), Σαΐντ (57′ Κατσαντώνης).

Βέροια (Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Περδίκης (90+3′ λ.τ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Κολλαράς, Μπελεβώνης (68′ Κασέμι), Μασούρας, Μπουόλι, Γιουκούδης (84′ Γιαγτζίδης), Ζε Εσόνο, Ελευθεριάδης (68′ Μπαϊντού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.