Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Μητλιάγκα VS Χρυσανθίδη : Νοιαζεται μόνο για την καρέκλα

 


 

 

 Δεν άφησε αναπάντητα η υποψήφιος δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα τα όσα είπε ο κ Χρυσανθίδης στην συνέντευξη του στην Μαρία Νάβαλη .

Η κ Μητλιαγκα σχολίασε οτι ο κ Χρυσανθίδης προσχώρησε στην Συμμαχία γιατι νοιάζεται μόνο για την καρέκλα .Και σχεδόν μετά από το τέλος των εκλογών του 2019 σε κατ ιδίαν συζητήσεις τόνιζε οτι βαρέθηκε να είναι στην αντιπολίτευση. Ενω στην υπενθύμιση της Βαϊας Βαϊδου οτι οταν ο κ Χρυσανθίδης είχε ανακοινώσει την ανεξαρτητοποιηση του και την προσχώρηση του στην Συμμαχια Σερραίων .Η ίδια αλλά και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Φωτιάδη .Είχαν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον κ Χρυσανθίδη .Αποκάλυψε οτι αυτό έγινε γιατι πριν την συνεδρίαση ο αντιδήμαρχος τους παρακάλεσε να πουν έναν καλο λόγο

6 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!!!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΣ´ΤΟΝ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ.ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέατρο του παραλόγου. Αυτά τα άτομα μας κυβερνάνε. Ο ένας βαρέθηκε να είναι αντιπολίτευση και η άλλη είπε καλά λόγια επειδή την παρακάλεσαν. Σέρρες, μια ζωή στον πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κ.Μητλιάγκα είπε αυτό που γνωρίζουν όλοι οι Σερραίοι ,δλδ την αλήθεια...Παρακαλω να δημοσιευτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις προηγούμενες εκλογές οι ψηφοφόροι τον έστειλαν στην αντιπολίτευση. Στις επικείμενες με αυτά που λέει και κάνει σίγουρα θα τον στείλουν σπίτι του.Ελπιζω να δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρα Βαρβάρα ευθέως μας λες πως και οι δύο μας δουλεύετε ψιλό γαζί.Και γιατί να σας εμπιστευτούμε τώρα που χωρίσατε χωράφια σας;;;;Εσύ έλεγες πως είναι ο πολιτικό σου μέντορας άρα είσαι χειρότερος από αυτόν.Να σας χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κακία πάει σύννεφο για την κα Μητλιάγκα, τόσο από το serresbomb όσο και από τους « ανώνυμους» σχολιαστές. Μάλλον ενόχλησε πολύ η χθεσινή της παρουσίαση…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.