Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Τrack Day -Σαββατοκύριακο υπεραυτοκινήτων κι αγωνιστικών

 






Ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό το ερχόμενο 25-26 Μαρτίου, καθώς δεκάδες supercars κι αγωνιστικών θα βρίσκονται στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας, στο πλαίσιο του διήμερου Track day που διοργανώνει η Track-Speed, με τη συμμετοχή οδηγών κι αθλητών, όχι μόνον από την Ελλάδα, αλλά κι από τα υπόλοιπα βαλκανικά κράτη.
🔥Ειδικότερα, στην πίστα θα τρέξουν υπεραυτοκίνητα (Maclaren, Porche, BMW κ.α.) κι οδηγοί, κόντρα στο χρονόμετρο, προκειμένου να τεστάρουν τις οδηγικές ικανότητές τους και τις δυνατότητες των αυτοκινήτων τους.
Επισημαίνεται, ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα το track day θα ξεκινήσει (και τις δύο ημέρες) στις 10:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής.
😀Η είσοδος για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τους λάτρεις των αυτοκινήτων και της ταχύτητας είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.