Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Δήμος Αμφίπολης : Ανοιχτή διαβούλευση της ΑΝΕΣΕΡ για το πρόγραμμα LEADER


 
 
 
 
 
 Η ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. Α.Ε. λειτουργώντας το διάστημα αυτό ως υποψήφια ομάδα για τον σχεδιασμό και για την εφαρμογή του νέου προγράμματος LEADER στο Νομό Σερρών στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων για την επιλογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης της παρέμβασης Π3-77-4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΗΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤοΚ- ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027, σχεδίασε και εφαρμόζει ένα πρόγραμμα ανοικτής διαβούλευσης με το σύνολο των φορέων του Ν. Σερρών και τον τοπικό πληθυσμό, με σκοπό τον καθορισμό του εταιρικού σχήματος, την επιλογή της περιοχής παρέμβασης του προγράμματος LEADER, την ιεράρχηση των αναγκών και τον καθορισμό της στρατηγικής του τοπικού προγράμματος.
Δεδομένου ότι το πρόγραμμα LEADER αφορά αγροτικές περιοχές και προωθεί την αειφόρο ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας τα οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα, η διαβούλευση με τον τοπικό πληθυσμό αποτελεί σημαντική παράμετρο αυτής της διαβούλευσης στο σχεδιασμό του νέου προγράμματος.
Για τους ανωτέρω λόγους σας καλούμε να συμμετέχετε στην ανοιχτή διαβούλευση που θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 6,30 μ.μ. στην αίθουσα του Κέντρου Διερμηνείας στην Αμφίπολη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.