Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις


 

 

 

 Στις καταγγελίες των εργαζομένων στον ΟΣΕ και στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρεται με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σερραίος βουλευτής του     Σύριζα  Λευτέρης Αβραμάκης . Όλα λοιπόν τα δυσάρεστα και τραγικά που περιγράφει ο βουλευτής συνοδεύονται και από μια φωτογραφία του .Στην οποία ο βουλευτής έχει ¨¨ποζάρει ¨¨  με ένα ελαφρύ χαμόγελο .

Και η απορία είναι προς τι το χαμόγελο κ βουλευτά ???

 


 

 

 


 

4 σχόλια:

  1. Επειδή ακολουθώ τον κ.Αβραβάκη στο facebook, έχω δει οτι η εν λόγω φωτογραφία συνοδεύει πάντα τα Δελτία Τύπου του...!
    Δεν μπορώ να διανοηθώ οτι εσάς θα σας ικανοποιούσε, για την συγκεκριμένη δημοσίευση, να είχε επαγγελματία φωτογράφο να τον βγάλει φωτογραφία σαν τεθλιμμένη χήρα!
    Όπως ακριβώς έκαναν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης προχθές στο Υπουργικό Συμβούλιο!!
    Θλιμμένοι Υπουργοί, γελαστοί ηθοποιοί!!!
    Έχετε μεγάλη πλάκα τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ! Ο κ. αβραμάκης είναι από τους πιο καλούς πολιτικούς στο φεισμπουκ. Δεν θα κάνε τέτοιο λάθος. Τον τρέμετε με το φεισμπουκ και τον πύρινο λόγο του

      Διαγραφή
  2. 11,02 Αφου εχει μονιμο φωτογραφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον τον μπερδεύετε με έναν άλλον πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που έχω παρατηρήσει και εγώ οτι κυκλοφορεί μόνιμα με έναν φωτογράφο.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.