Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Απάντηση του Βασίλη Τερζή

 


 

Απάντηση στον σχολιασμό που κάναμε στο δελτίο τύπου του κ Τερζή .Δίνει ο δημοτικος σύμβουλος ο οποίος μάλιστα μας επιπλήττει γιατι κάνουμε κριτική κ.λ.π 

Λοιπόν   θα σεβαστουμε την επιθυμία του κ Τερζη και θα πάψουμε να σχολιάζουμε τα όσα γράφει. Αρκεί και ο ίδιος να σταματήσει να μας κοινοποιεί τα δικά του δελτία τύπου .Γιατι όταν τα δημοσιεύουμε  ( απο τους ελάχιστους ) είμαστε καλοί που του δίνουμε βήμα. Αν ασκούμε κριτική είμαστε ανώνυμοι 

ΥΓ : Τα πει δεοντολογίας δεν θα τα σχολιάσουμε γιατι γνωρίζει και ο ίδιος οτι έχουμε δημοσιεύσει και 1 και 2 και τρεις απαντήσεις που έχει στείλει .

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    
Σέρρες, 11 Μαρτίου 2023
                      
Βασίλης Τερζής                                      
Δημοτικός Σύμβουλος

«Απάντηση σε ανάρτηση με τίτλο, «Εσείς το ψηφίσατε κ. Τερζή», 11 Μαρτίου 2023.

1ον Δεν περίμενα να δημοσιεύσετε Δελτίο Τύπου μου, χωρίς να κάνετε τον απαραίτητο εις βάρος μου σχολιασμό.
2ον Παρεμβαίνω, «επί παντός επιστητού», με την εννιάχρονη ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, για θέματα που τοποθετούμε και ψηφίζω στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό σας προκαλεί δυσφορία!!!
Εσείς με ποια ιδιότητα, παρεμβαίνετε, κρίνετε, σχολιάζετε «επί παντός επιστητού», ανώνυμα και ελεύθερα;
3ον Είναι γνωστό τι ψήφισα για το συγκεκριμένο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για διευκόλυνση των αναγνωστών, αριθμός απόφασης 75/2017 ΑΔΑ: Ψ0ΓΞΩ10-14Κ.   
4ον Επιμένετε στην θεσμική εκτροπή. Δεν ανήκω στη Δημοτική Αρχή (ευτυχώς), προηγείται η δική της θέση για το συγκεκριμένο θέμα. Εκείνοι διοικούν και εισηγούνται, εμείς ρωτάμε, τοποθετούμαστε και αναλόγως ψηφίζουμε. Εκείνοι σιωπούν κρυπτόμενοι, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τους νόμους. Για το συγκεκριμένο θέμα προτίθεμαι «κατά παράβαση του κανονισμού», όταν θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, να τοποθετηθώ πρώτος και όχι εκ του ασφαλούς, ακούοντας όλους τους άλλους, σχηματίζοντας άποψη για το κλίμα που επικρατεί.  
4ον Αν η μετάθεση του θέματος μετά τις εκλογές, με βολεύει προσωπικά, δε θα έμπαινα στο κόπο να συντάξω και να αποστείλω δημόσια και επώνυμα το Δ.Τ.
5ον Επί των θεμάτων που αναφέρονται στο Δ.Τ καμία παρατήρηση ή διαφωνία, ο κ. Δήμαρχος άλλα έλεγε, άρα συμφωνείτε.
6ον Είστε δεοντολογικά υποχρεωμένοι να δημοσιεύσετε άμεσα την επώνυμη απάντησή μου. Αν και η κριτική είναι ανώνυμη, την αποδέχομαι ως εκπρόσωπος των Σερραίων στο Δ.Σ.   

                                                                                                Με τιμή
 
                                                                                           Βασίλης Τερζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.