Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Επιμελητήριο Σερρών : Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσκληση πράσινη παραγωγική επένδυση ΜμΕ

 


 
 
 
 
"ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜμΕ": ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ - 1η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η 1η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027». Με την τροποποίηση της Πρόσκλησης προστίθεται η ενότητα «5.2 ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ (σύμφωνα με τον Ν.4276/2014, όπως ισχύει)».
Οι τροποποιήσεις αφορούν τις προϋποθέσεις που πρέπει να ακολουθούν τα επενδυτικά σχέδια με ΚΑΔ επένδυσης «Καταλύματα» (ΚΑΔ 55) του Τομέα του Τουρισμού, τις Κατηγορίες Επιλέξιμων Δαπανών, αλλά και τα Απαιτούμενα Δικαιολογητικά Υποβολής/Ένταξης, τον Πίνακα των βαθμολογούμενων κριτηρίων κ.ά.
Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε την Τετάρτη 22/03/2023 η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ).
Δείτε αναλυτικά εδώ: https://bit.ly/3K1IpUD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.