Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Άλλαξε γήπεδο ο δήμαρχος -Τρέχουν στην αντιπολίτευση

 

 


 

 

 

Συνέντευξη στην Ελένη Μωραίτη στο ΤΗΛΕΕΠΠΙΛΟΓΕΣ παραχώρησε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης . Για πρώτη φορά στα κοντά 4 χρόνια που είναι στον δημαρχιακό θώκο ο δήμαρχος εστίασε στα θέματα καθημερινότητας του δημότη .Έκανε εκτενή αναφορά στην περιοχή Σιγης όπου αναγνώρισε οτι υπάρχει καθυστέρηση στην υλοποιήση των έργων. Αλλα θύμισε οτι η παρούσα δημοτική αρχη είναι η πρώτη εδω και πολλά χρόνια που εκτελει ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων , κατασκευής πεζοδρομίων και αθλητικών χώρων. Αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις  ( αποκατάστασης και κατασκευης )  πολλών χιλιομέτρων που έγιναν στα πεζοδρόμια , στην κατασκευη πάνω από 200 ραμπών που διευκολύνουν την πρόσβαση των ΑμΕΑ. Ανέφερε οτι πολύ σύντομα  θα ξεκινήσει το έργο της αντικατάστασης του  λαμπτήρων του δικτύου του οδοφωτισμου στην πόλη και στα χωριά. Τονίζοντας οτι είμαστε μια από τις πιο σκοτεινές πόλεις και θα γίνουμε από τις φωτεινότερες. Ενω θύμισε οτι στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων είναι πολύ καλή και θα γίνει καλύτερη με την προσθήκη 5 νέων απορριμματοφόρων ..

Τέλος ανακοίνωσε οτι μέχρι το τέλος της άνοιξης θα ολοκληρωθει η ανάπλαση της κοιλάδας της Αγίας Βαρβαρας .Ενω ξεκινουν οι παρεμβάσεις στις πλατειες με πρώτη την πλατεια στην περιοχη των Σφαγείων

ΥΓ : Και επειδη είμαστε σε προεκλογική περίοδο .Η αλλαγή ατζέντας από πλευράς δημάρχου .Έβαλε φωτια στην αντιπολίτευση καθώς  λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης ξεκίνησε προσπάθεια απάντησης στα όσα είπε ο δήμαρχος .Όποιος παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιλαμβάνεται .Όμως και αυτο είναι μια απόδειξη οτι μέχρι στιγμής ο δήμαρχος παραμένει ο κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού αφού βάζει την ατζέντα

5 σχόλια:

  1. Ο Χρυσάφης είναι ο μοναδικός Δήμαρχος στα τελευταία 40 χρόνια που πέρασε όλη την θητεία του χωρίς αντιπολίτευση και μάλιστα με τη μειζων αντιπολίτευση να είναι το δεκανίκι του και νά τον στηρίζει, ενώ σχεδόν όλα τα ΜΜΕ είναι φιλικά μαζί του και όταν δίνει συνεντεύξεις σε αυτά νοιώθει σα να είναι στο σπίτι του.
    Παρόλα αυτά όμως είναι ο Δήμαρχος που δεν υλοποίησε σχεδόν καμία προεκλογική του υπόσχεση και σχεδόν όλα τα έργα που παρουσιαζει είναι τα έτοιμα έργα που παρέλαβε σε εξέλιξη από την προηγούμενη δημοτική αρχή (παιδικές χαρές, ποδηλατοδρόμοι, ανάπλαση πεζοδρομίων Ερμού κλπ). Ο κόσμος έχει καταλάβει και ποιος είναι ο Χρυσάφης και ποιος είναι ο ρόλος της συντριπτικής πλειοψηφίας των τοπικών ΜΜΕ στο Δήμο Σερρών. Στις δημοτικές εκλογές οι Σερραίοι δημότες θα καθαρίσουν αυτό το απαράδεκτο δημοτικό τοπίο στο Δήμο Σερρών. Έχει απλωθεί μια αηδία πάνω από το Δήμο Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για την τοποθέτησή σας, συμπολίτη. Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Μακάρι να το καταλάβουν οι Σερραίοι πριν τις εκολογές.

      Διαγραφή
  2. Σύντροφοι του Serresbomb, τα πράγματα για εμάς τους συμμάχους αρχίζουν να δυσκολεύουν. Πρέπει να ανεβάσετε στροφές και να χτυπάτε πολύ δυνατά τους αντιπάλους του Χρυσάφη, υποψήφιους και υποψήφιες Δημάρχους. Ο Τσιμερικας στην εκδήλωση που έκανε και παρουσίασε 50 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους είχε πολύ κόσμο. Τα πράγματα δεν είναι αστεία. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Δεν πρέπει να χάσουμε όσα κερδίσαμε. Όλα για το Δήμο και τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δημαρχάρα μας παίζει μπαλίτσα επιπέδου CL. Μη τα ξαναλέμε αυτά, όλοι οι άλλοι ακολουθούν φυσικά!
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό για τις 200 ράμπτες (σε άλλη συνέντευξη ήταν 300+) προκαλεί το γέλιο των ΑμεΑ και των οικογενειών τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.