Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Απάντηση του δήμου Αμφίπολης

 
 

 
 
 
 Με δελτίο τύπου ο δήμος Αμφίπολης απαντά στην ανάρτηση μας
 
σχετικά με την μονιμοποιήση υπάλληλου που εργάζεται στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι και βρίσκεται στους πίνακες προσληπτέων που εξέδωσε το ΑΣΕΠ  
Εμείς δεν γράψαμε οτι ο δήμος την απέλυσε , κάτι που αναφέρεται στην απάντηση . 
Επι της ουσίας ο δήμος επιβεβαιώνει τα όσα γράψαμε και πράττει ( έστω και με καθυστέρηση ) αυτό που γράψαμε και μεις  να απευθύνει ερώτημα στις υπηρεσίες του υπουργείου για το τι πρέπει να κάνει 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ
Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε ότι γίνεται λόγος για απόλυση υπαλλήλου του Δήμου Αμφίπολης με εντολή του Δημάρχου.
 
 Δυστυχώς για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι πραγματοποιείται προσπάθεια παραπληροφόρησης των δημοτών μας. 
 
Σας ενημερώνουμε ότι ο/η εν λόγω υπάλληλος συμπλήρωσε και έχει υπερβεί τα απαιτούμενα έτη υπηρεσίας και υποχρεούται να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να συνταξιοδοτηθεί.
 Ίσως από παρανόηση ή λόγω ελλιπούς ενημέρωσης δεν έγινε καμία ενέργεια από μέρους του/της και θεωρήθηκε λανθασμένα ότι ο Δήμαρχος προχώρησε σε απόλυση υπαλλήλου. 
 
Οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου σε έγγραφη επικοινωνία με το Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα, τη Γενική Γραμματεία Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα, Διεύθυνση προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατέβαλε ερώτημα σχετικά με την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος και αναμένουμε την απάντησή τους. 
 
Είναι δεδομένο ότι ο Δήμος Αμφίπολης και πρωτίστως ο Δήμαρχος ότι καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να μη ζημιωθεί ο/η υπάλληλος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.