Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Δήμος Αμφίπολης : ¨΄Στριβειν ¨¨ δια της γραφειοκρατίας για τον παιδικό σταθμό Πρώτης

 

 
 
 
Στο δημοτικό συμβούλιο Αμφίπολης συζητήθηκε το θέμα της ίδρυσης και λειτουργίας δύο βρεφικών σταθμών στο Ροδολίβος ,και στην Πρώτη..Αν και πριν δύο χρόνια το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα είχε ψηφίσει θετικά .Έκπληκτοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης άκουσαν από την δημοτικη αρχή  ,αρχικά να ισχυρίζεται οτι ποτέ δεν είχε ληφθεί απόφαση για την ίδρυση παιδικού σταθμού στην Πρώτη  .Αλλα υπήρχε ένα ψήφισμα εκδήλωσης πρόθεσης για την ίδρυση του παιδικού .Ενω όταν οι κκ Μελίτος , Γαλλος , Πετριδης , Μπαχαροπουλος επέμεναν οτι είχε ληφθεί απόφαση .Εκ μέρους της δημοτικής αρχής υπήρξε ο ισχυρισμός οτι υπάρχουν μια σειρά ζητημάτων γραφειοκρατικού χαρακτήρα που εμποδίζουν την λειτουργία του . Ενδεικτικό των προθέσεων της δημοτικής αρχής για την ίδρυση ή μη παιδικού στην Πρώτη ήταν η τοποθέτηση της αντιδημάρχου κ Πατσια που είπε οτι η απόσταση Πρώτης Ροδολίβους είναι δύο χιλιόμετρα. Οπότε όποιος θέλει από την Πρώτη μπορεί να πηγαίνει το παιδί του στον παιδικο του Ροδολίβους .
Οπότε όλοι οι ισχυρισμοί ( της δημοτικης αρχης  ) περι γραφειοκρατικών προβλημάτων θυμίζουν μάλλον την παροιμία ¨¨όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει ¨¨
 
 
 
 Δηκτικο και το σχόλιο του πρώην δημάρχου κ Μελίτου ο οποίος κάνει λόγο για ελιγμό της δημοτικής αρχής . Η οποια προσπαθει να ξεφύγει από την δύσκολη στιγμή
 
Όταν «ο κόμπος φτάνει στο χτένι» τότε ο καθένας αποκαλύπτει τις πραγματικές του προθέσεις.
Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την δημιουργία τμήματος Βρεφικού Σταθμού στην Πρωτη , ήταν απλά ένας «ελιγμός» της δημοτικής Αρχής ,για να ξεφύγει από την δύσκολη στιγμή .
Στην πορεία παρουσιάστηκε δήθεν πρόβλημα με το στέγαστρο της εισόδου ( αιτία μη νομιμοποίησης του κτιρίου ). Όταν λύθηκε το πρόβλημα αυτό με την απομάκρυνση του στεγάστρου , τότε ανακαλύφθηκε ξαφνικά ότι το κτίριο του Παιδικού Σταθμού της Πρώτης είναι μικρό ( δεν επαρκούν τα τμ )και ακατάλληλο .
Ο κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του .

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΡΡΕΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.