Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Δήμος Σερρών : Του ..χρόνου η απόφαση για τα τραπεζοκαθίσματα

 


 

Τέλος στα σενάρια για αλλαγή της κανονιστικής για τον πεζόδρομο της Κων/νου Καραμανλη  ( τι σενάρια εδώ ο κ Δινάκης το είχε σχεδόν ανακοινώσει ) .Έβαλε ο αντιδήμαρχος κ Σπύρος Μισιρλης ο οποίος μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ ανέφερε οτι τέτοιου είδους αποφάσεις δεν επιτρέπεται εκ του νόμου να λαμβάνονται από τα δημοτικά συμβούλια στον τελευταίο χρόνο της θητείας τους .Υποσχόμενος οτι  το θέμα θα αντιμετωπιστεί από την νεα δημοτική αρχή που θα είναι και πάλι η Συμμαχία Σερρών .Επομένως λύση το 2024 .Καθώς η θητεία του τωρινού δημοτικού συμβουλίου ολοκληρώνεται στις 31/12/2023

3 σχόλια:

  1. Η δημοτική αρχή δεν πρέπει να επιτρέψει την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στον πεζόδρομο της οδού Κ. Καραμανλή. Να σεβαστεί την απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας. Αφήστε τον πεζόδρομο της οδού Κ. Καραμανλή ελεύθερο, ανοιχτό και προσβάσιμο για τους πεζούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή δεν χωράνε και τραπεζοκαθίσματα και πεζοί ;θέλετε να γίνουμε μια πόλη φαντασμάτων ;

      Διαγραφή
  2. Μπράβο μας που βρήκαμε παραθυράκι και μεταθέτουμε την απόφαση για μετά τις εκλογές. Συνήθως από τέτοιες αποφάσεις χάνουμε ψηφαλάκια κι εμείς δε το θέλουμε αυτό.
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.