Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Πανσερραικος : Εμπρος πίσω για το γήπεδο

 

 
 
 
 Το ειπε πριν από λίγες ημέρες ο αντιδήμαρχος Γιώργος Νυχτοπάτης οτι τα πράγματα στο θέμα των έργων στο δημοτικό γήπεδο δεν πήγαν όπως έπρεπε. Σήμερα η δημοτική σύμβουλος και μέλος της οικονομικής επιτροπής κ Μητλιάγκα ενημερώνει οτι την Δευτέρα 13 Μαρτίου με την διαδικασία του κατεπείγοντος εγκρίθηκε η απευθείας ανάθεση για την σύνταξη μελέτης στατικής επάρκειας του γηπέδου . Ακόμη μια καθυστέρηση στην υλοποιήση των έργων με τον Σεπτέμβριο να πλησιάζει και τα λιοντάρια να αγκαλιάζουν την άνοδο . 
Η ανάρτηση της κ Μητλιαγκα 
 
Ο Δήμαρχος τώρα θυμήθηκε ότι το δημοτικό γήπεδο έχει θέμα στατικής επάρκειας. 2 χρόνια τώρα «πετάει αετό». Άλλη μια « απ’ ευθείας ανάθεση» του Χρυσάφη ύψους 370.000,00 € για τη μελέτη στατικής επάρκειας του Γηπέδου, που προσπάθησε να περάσει ως κατεπείγουσα ανάγκη. Παραθέτω τις αντιρρήσεις μου και την αιτιολόγηση της αρνητικής μου ψήφου στην Οικονομική Επιτροπή (Ο. Ε.) όπως καταγράφηκε στην σχετική απόφαση. Γιατί τώρα; Γιατί βαρέθηκα ν’ ακούω από όσους δεν ασχολούνται με την ουσία ότι στην Ο. Ε. περνάνε όλα αμαχητί (και γιατί κάποιοι πιστεύουν πως αν δεν τα βγάλουμε στο Facebook είναι σαν να μην τα είπαμε και να μην τα παλέψαμε):
«Η σωστή και ασφαλής λειτουργία του γηπέδου μας ενδιαφέρει όλους, κανείς δεν έχει μονοπώλιο στην αγάπη και το ενδιαφέρον για τον Πανσερραϊκό, και στην ανάγκη να διεξάγονται αγώνες με ασφάλεια, πόσο μάλλον τώρα που ο Πανερραικός φαίνεται να ανεβαίνει στη Super League. Όμως ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή έδειξαν ολιγωρία, ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα στη διαχείριση των κονδυλίων που εξασφαλίστηκαν για το Δημοτικό Γήπεδο. Η μελέτη στατικής επάρκειας έφτασε να είναι σήμερα κατεπείγουσα και να καταφεύγουμε σε μια “απ’ ευθείας ανάθεση” της τάξεως των 370.000,00 ευρώ, παρά το γεγονός ότι τα χρήματα για το γήπεδο έχουν δοθεί εδώ και 2 περίπου χρόνια. Η ευθύνη είναι καθαρά του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, και δεν μπορώ να εγκρίνω με τη θετική μου ψήφο την ανεπαρκή διαχείριση του θέματος. Επιπλέον υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για τη διαφάνεια με την οποία γίνονται οι διαδικασίες της διαράγμάτευσης, καθώς σε εμάς δεν φτάνουν ποτέ οι λεπτομέρειες παρά μόνο τα αποτελέσματα.»

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

1 σχόλιο:

  1. Η κ. Βαρβάρα, προεκλογικά ανακάλυψε την αντιπολίτευση και το Φεισμπουκ. Ανώριμη συμπεριφορά που δεν πειθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.