Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Αθάνατη Λιμνουπολη : Οι συνεντευξεις σε άλλο επίπεδο

 

 

 


 

 

  "Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει ΠΑΡΑΜΥΘΙ ν’ αρχινίσει..."

 

 Πλέον το θέμα συνέντευξη στην Μυθικη Λιμνούπολη   το έχουν παει σε άλλο επίπεδο. Ερωτάται ο αυτοδιοικητικος και πριν προλάβει να απαντήσει ο δημοσιογράφος  δίνει και  την απάντηση. Αν προλάβει  και απαντήσει και πάλι ο δημοσιογράφος θα βάλει την δική του πινελιά αν θεωρήσει ότι ο ερωτώμενος δεν τα είπε καλά ή ξέχασε κάτι. 

Ευτυχώς αυτα γίνονται στα παραμύθια και εμεις απολαμβάνουμε αντικειμενική και μάχιμη δημοσιογραφία που βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο και ψέγει τα κακώς κείμενα 

Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική  και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».


1 σχόλιο:

  1. Αυτα που γράφετε μάλλον πρώτα - πρώτα ισχύουν για εσάς. Δεν ντρέπεστε εσείς του Serresbomb να ειρωνευεστε άλλους δημοσιογράφους "για αντικειμενική και μαχιμη δημοσιογραφια που βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο και ψεγει τα κακώς κείμενα "; Εσείς που έχετε καταντήσει να είστε το άτυπο γραφείο τύπου του Χρυσάφη. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!! Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχετε;
    Ξέρω, ότι δεν πρόκειται να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.