Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνούπολη : Ο Παπατζης

 


 

 "Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει ΠΑΡΑΜΥΘΙ ν’ αρχινίσει..."

Στην μυθική και παραμυθένια Λιμνούπολη οι αυτοδιοικητικοι υπόσχονται πολλά και άλλοι υλοποιούν τα περισσότερα άλλοι τα λιγότερα .Όμως τελειώνοντας την ανάγνωση μια ακομη ιστορίας μυθοπλασίας .Ο σμπίρος με πληροφόρησε οτι σε έναν αυτοδιοικητικο έχουν κολλήσει το παρατσούκλι παπατζης. Καθώς υπόσχεται πολλά δεν κάνει τίποτε και όταν τα πράγματα ζορίζουν και δεν μπορεί να παραμυθιάζει άλλο τους πολίτες της Λιμνούπολης ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους .

Αυτα βεβαια γίνονται στα παραμύθια γιατι στην δικη μας πραγματικη πραγματικότητα.Ο οτι υπόσχονται το υλοποιούν


  Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική  και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

2 σχόλια:

  1. Το άλλο με τον Ττοτο το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και παπατζης και ψευτοθοδωρος!
    Φίλε μου, η φύση του ανθρώπου δεν αλλάζει. Σε καταλαβαίνω γιατί υποστηρίζεις κάποιους και κάποιες καταστάσεις, αλλά πρεπει να καταλάβεις ότι με την στάση σου αυτή ξεφτιλίζεσαι και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.