Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Επιμελητήριο Σερρών : ¨΄Τα μάζεψε ¨¨ ........ο πρόεδρος

 


 

 Τρεις μέρες μετά την δημοσιοποίηση της πρότασης του Επιμελητηρίου Σερρών για τα τραπεζοκαθίσματα στην οδο Κωνσταντίνου Καραμανλή .Και την συνέντευξη του προέδρου κ Μαλλιαρα στην Μαρία Νάβαλη .Όπου παρά την προσπάθεια της δημοσιογράφου να πείσει τον πρόεδρο ότι είναι λάθος η πρόταση να γίνει ο πεζόδρομος δρόμος ήπιας κυκλοφορίας .Φαίνεται οτι αντιλήφθηκαν το λάθος .Και το βράδυ της Πέμπτης ο κ Μαλλιαρας επανήλθε αυτη τη φορα μέσα από την συχνότητα του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ . Με την βοήθειά του Γιώργου Καπετάνιου ο οποίος υπέβαλλε την ερώτηση 3 φορές. Ο πρόεδρος ξεκαθάρισε οτι προτείνουν να παραμείνει ο πεζόδρομος πεζόδρομος και όχι δρόμος ήπιας κυκλοφορίας .

2 σχόλια:

  1. Το Επιμελητήριο θα πρέπει να ανοίξει το στρατόπεδο Κολοκοτρώνη και να διαμορφώσει το χώρο σε όαση αναψυχής για τους πολίτες, σε συνεργασία με το δήμο. Το να το κρατάνε κλειδωμένο όλο το χρόνο, μόνο και μόνο για 1 εβδομάδα , δεν ωφελεί κανένα και είναι άδικο. Καμία διαφορά από το προηγούμενο καθεστώς(στρατόπεδο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφαγε το κράξιμο της αρκούδας και τα μάζεψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.