Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Η κωλοτούμπα του εκ μεταγραφής αντιδημάρχου

 

 
 
 
 
Σφοδρή επίθεση κατά του αντιδημάρχου Βασίλη Χρυσανθίδη εξαπολύει η επικεφαλης της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΕΡΡΑΙΩΝ Αριαδνη Παπαφωτίου με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης της Ι.Μ Τιμίου Προδρόμου
Η ανάρτηση της κ Παπαφωτιου :
 
Κωλοτούμπα ολκής του Αντιδημάρχου εκ μεταγραφής, προκειμένου να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο η χρηματοδότηση με 10.000 ευρώ, της Μονής Τιμίου Προδρόμου.
--Ο απίθανος αυτός συνεργάτης του Δημάρχου που μεταπήδησε από την Αντιπολίτευση στην Δημοτική Αρχή ως έμμισθος του κ. Χρυσάφη, μοιράζει προεκλογικά λεφτά σε Συλλόγους και φορείς επιλογής του, προκαλώντας την αντίδραση ακόμη και Συμβούλων της νέας του Παράταξης.
--Απαράδεκτη χαρακτηρίσαμε την ενέργειά του να παραδώσει αδίστακτα στα σχόλια των μελών του ΔΣ αλλά και του κόσμου, την πιό ιστορική και αγαπητή Μονή όλων των Σερραίων.
--Με σεβασμό και βαθιά αγάπη στην Ηγουμένη και την Αδελφότητα της Μονής, εξασφαλίσαμε με πείσμα οτι τα χρήματα θα δοθούν αποκλειστικά για οικοδομικές εργασίες αποκατάστασης στο καμμένο Αρχονταρίκι.
--Επειδή για εμάς προέχει η διαφύλαξη της αξιοπρέπειας και της Ιερότητας της Μονής κι όχι οι ψηφοθηρικές σκοπιμότητες του Δημαρχου και του μεταγραφέντος επι μισθώ.
 

 

 

5 σχόλια:

  1. Αδικο έχει η Αριάδνη?
    Αυτοί επί Τουρκοκρατίας ονομάζονταν Γενίτσαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι βολεψαν τα παιδιά τους θα βρουν μόνο την ψήφο τους στην κάλπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αριάδνη αξίζει! Άποψη μου είναι, ότι και στο Δήμο Σερρών πρέπει να γίνει αυτό που έγινε στον Δήμο Βισαλτίας. Δηλαδή να ενωθούν όλοι οι συνδυασμοί των υποψηφίων δημάρχων υπό την ηγεσία της Αριάδνης Παπαφωτίου. Κακά τα ψέματα είναι η καλύτερη όλων. Ας παραμεριστουν οι εγωισμοι για το καλό του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια Αριάδνη για τα όσα λες στο Χρυσανθιδη και λίγα του λες. Αξίζει να τον "στολίζεις" ακόμα πιο δυνατά. Νοιώθουμε μια αποστροφή για αυτόν τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριάδνη σταμάτα να σχολιάζεις τον εαυτό σου. Αυτά που γράφεις μόνο εσύ τα πιστεύεις. Αν τα πίστευαν και οι υπόλοιποι θα σε είχαν ακολουθήσει εδώ και καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.