Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΟΠΑΚΠΑ : Ένα δικιο το χει ο Τάκης Σωτηριάδης



 

 

 Η κατάσταση στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας θυμίζει την λαϊκή ρήση <<όσα βλέπει η πεθερά >> σε ότι αφορά την συντήρηση και περιποίηση . Δικαίως ο  πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σερρών κ Τάκης Σωτηριάδης σας τα ψέλνει κύριοι του ΟΠΑΚΠΑ  .Ο οποίος αν δεν κάνουμε λάθος έχει την ευθύνη για το πάρκο

Διαβαστε τι γράφει ο κ Σωτηριαδης 



1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Τάκη. Αρχίστε επιτέλους και οι υποψήφιοι δήμαρχοι να μιλάτε και να πείτε την αλήθεια στους Σερραίους πολίτες για το μηδενικό έργο του Χρυσάφη. Θυμίστε στους Σερραίους πολίτες τι υποσχόταν προεκλογικά ο Χρυσάφης. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει στο Δήμο Σερρών. Ο Χρυσάφης μονοπωλεί τα ΜΜΕ. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Βγείτε και μιλήστε υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί συμβουλοι και αναδείξτε την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής, το μηδενικό της έργο και τα ψέματα. Ο Χρυσάφης είναι μόνον για ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ και ΑΡΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.