Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Σέρρες: 300 φιάλες αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία


 

 

Εντυπωσιακή είναι από το πρωί η προσέλευση στην εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιείται στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στου Διοικητηρίου , για την κάλυψη των αναγκών των τραυματιών από την τραγωδία στα Τέμπη από το Τμήμα Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Σερρών και τη συνδρομή, φορέων, Συλλόγων, Ακαδημιών και ιδιωτών της Π.Ε Σερρών.


Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών η Δ/ντρια  του Τμήματος Αιμοδοσίας Κατερίνα Τσιούρα είπε, ότι η προσέλευση και σήμερα, είναι πολλή μεγάλη και πως από την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος έως σήμερα το πρωί, συγκεντρώθηκαν πάνω από 300 φιάλες αίματος.

 Η κ. Τσιούρα έκανε έκκληση, επειδή έχουν καλυφθεί οι ανάγκες για το τραγικό δυστύχημα , να πηγαίνουν οι εθελοντές για αιμοδοσία τέλος του μήνα για να υπάρχει συνεχόμενη ροή, για την καλύτερη διαχείριση του αίματος και των παραγώγων του. Τέλος ευχαρίστησε όλους και κυρίως τους νέους που έσπευσαν από την πρώτη ώρα του δυστυχήματος να αιμοδοτήσουν- στην πλειοψηφία τους φοιτητές , πολλοί εξ αυτών για πρώτη φορά.

https://www.ertnews.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.