Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Υπάρχουν και μη εκλεγμένοι αντιδήμαρχοι


 

 

 

Οι εκδηλώσεις των συλλόγων δίνουν και παίρνουν και αυτές οι εκδηλώσεις δεν γίνονται αν δεν παρευρίσκονται και κάποιοι ..επίσημοι .

Όμως ο υπέρμετρος ζήλος ( που δείχνουν κάποιες φορές οι άνθρωποι που διοικούν τους συλλόγους ) να ευχαριστήσουν και να προβάλλουν κάποιους εκ των παριστάμενων πολιτικών ή αυτοδιοικητικών δημιουργεί και παρατράγουδα ,Μου μεταφέρει ο σμπίρος οτι σε εκδήλωση συλλόγου σε περιφερειακό δήμο της ΠΕ Σερρών  πλήθος των αυτοδιοικητικών που έδωσαν το παρόν .Ο πρόεδρος λοιπόν του συλλόγου ξεκινά να αναφέρει τα ονόματα όσων παρίστανται και δαπανά αρκετό χρόνο όταν αναφέρεται σε παριστάμενο πρόσωπο το οποίο όμως δεν κατέχει θεσμική θέση ( αποτυχών υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019 ). Και κει που αρχίζει να φουντώνει η δυσαρέσκεια κάποιων εκ των υπολοίπων για την προνομιακή μεταχείριση του συγκεκριμένου προσώπου. Ο πρόεδρος τους δίνει την χαριστική βολή αποκαλώντας τον αντιδήμαρχο που πάντα είναι στο πλευρό τους και τα λοιπα . 

Αυτό πάντως που προκάλεσε εντύπωση είναι οτι ουδείς εκ των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης ( που ήταν παρόντες ) αντέδρασε για να επαναφέρει τον πρόεδρο στην τάξη και να διορθώσει το λάθος .

Δημιουργώντας το ερώτημα ( στους παριστάμενους πολίτες ) μήπως τελικά ο συγκεκριμένος είναι αντιδήμαρχος και δεν το γνωρίζουν

 

2 σχόλια:

  1. Ασχολούνται με αυτά τα μικρά για να δημιουργούν εντυπώσεις. Στημένο 100% , Σοβαρότητα καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ υπάρχει μη εκλεγμένος δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.